Amantlâc cu iz de telenovelă/Oana Zăvoranu a chemat Poliția acasă, după ce a descoperit ce face Ashraf

Amantlâc cu iz de telenovelă/Oana Zăvoranu a chemat Poliția acasă, după ce a descoperit ce face Ashraf

Situația controversată în care se află acum Oana Zăvoranu și Alex Ashraf nu este singura de acest gen. În trecut, în urmă cu doar câteva luni, bruneta aflase că soțul o traduce, așa că fusese nevoită să cheme de urgență Poliția, dezvăluie click.ro .

Oana Zăvoranu tună și fulgeră! Vedeta este cum nu se poate mai supărată după evenimentele curente, însă faptul că Ashraf a fost prins în compania unei alte femei nu este singurul episod de acest gen.

Soțul Oanei Zăvoranu, prins cu mâța în sac și în urmă cu câteva luni

Acum câteva luni, potrivit informațiilor oferite de spynews.ro, Alex Ashraf a fost prins de brunetă că vorbea cu o altă femeie, motiv pentru care a avut o criză de nervi în fața acestuia, în fața unor prieteni buni pe care îi invitaseră la ei acasă, dar și în fața femeii care se ocupă de curățenia din casa lor.

Supărată pe situația umilitoare în care a fost pusă, Oana Zăvoranu a chemat de urgență Poliția și le-a spus agenților să-l ia pe Ashraf de la ea din casă.

La tot circul au fost martori prietenii celor doi, dar și femeia care se ocupă de curățenia din casa lor, mai notează sursa citată.

Oana Zăvoranu susține că a fost posedată de Diavol

Bruneta este una dintre cele mai excentrice persoane publice din România. De multe ori, declarațiile și poveștile sincere ale acesteia au stârnit controverse și la fel s-a întâmplat și atunci când a povestit că a fost posedată de Diavol.

Toate acestea, în contextul în care Oana Zăvoranu a vorbit despre mama ei, dar și despre relația zbuciumată pe care a avut-o cu aceasta.

„Mamă, te iubesc cu inima curată și plină de durere și te rog să mă ierți dacă poți, pentru tot ce ți-am făcut și pentru toate cele pe care ți le-am greșit!

Îți promit că am să repar cum știu și cum pot eu mai bine toată suferință pe care ți-am produs-o aici pe pământ, fără să știu ce fac…

Am să fac numai lucruri bune și frumoase de acum înainte, că să poți fi mândră cu adevărat de mine acolo unde ești.

M-ai făcut din dragoste, m-ai crescut ca pe o Prințesă, în abundență, frumos, iubire și căldură …ție și lui tata vă datorez totul, tot ceea ce sunt și faptul că exist…

Cuvintele pot părea acum sărace și goale, dar Dumnezeu știe că decât niciodată, e mai bine și mai târziu.

Când mă uit înapoi mă cutremur…dar sunt puternică pentru că sunt fata voastră și voi ați fost amândoi puternici în fața dușmanilor din viețile voastre…ați trăit demn și nu v-ați umilit la nimeni niciodată.

Tot ce spun acum vine dintr-o apăsare care m-a ajuns, realizând nesăbuința mea de atunci.

MAMA, te iubesc și cred că te-am iubit dintotdeauna, dar nu am știut de capul și de sufletul meu chinuit.

Ai fost și vei fi MAMA mea până la final pe pământul ăsta.

Mai întâi mi-am cerut iertare cui și unde a trebuit…

Dar pentru că public am făcut lucruri terifiante…tot public am simțit că trebuie să îmi cer și iertare.

Și îmi cer iertare în felul asta și VOUĂ, tuturor oamenilor care ați urmărit cu sau fără voia voastră, muți de durere și furie, un spectacol grotesc pe care l-am trăit personal și al cărei protagonistă a fost din păcate MAMA MEA…

Aș da multe să pot șterge tot ce e rămas mărturie, dar nu voi putea…

Pot doar să îmi deschid sufletul vouă, fanilor mei sau celor care m-ați blamat atunci, pe bună dreptate, pentru că nu eram eu! Eram posedată și Diavolul din mine mă batjocorea…așa face el atunci când nu e DUMNEZEU ÎN NOI, când nu cerem ajutorul LUI și ÎNGERUL dat de EL plânge…”, a mărturisit Oana, într-un mesaj.



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa