Amantlâc cu năbădăi la un post de Poliție dintr-un orășel de provincie

Amantlâc cu năbădăi la un post de Poliție dintr-un orășel de provincie

Triunghi amoros la un post de poliție din Argeș, unde scandalul a căpătat proporții în noaptea de joi spre vineri. Soţul înşelat a sunat la 112, spunând că femeia s-a încuiat în birou cu șeful de post.

Amantlâcul s-ar fi petrecut la Postul de Poliţie din Schitu Goleşti. Noaptea trecută a apelat la 112 chiar soțul ajutoarei de post. Acesta a anunţat că femeia s-a încuiat în sediu cu şeful de post, iar cei doi nu vor să deschidă uşa, arată publicația Gazeta de Sud.

Agentul Alexandru G., șeful de post din Schitu Golești și președintele județean al Sindicatului Europol, ar avea de ceva timp o relație cu subordonata sa, agent în aceeași localitate, arată sursa citată.

Soțul femeii a intrat la bănuieli și i-ar fi urmărit pe cei doi care, la un moment dat, s-au retras în sediul postului de poliție pentru câteva momente intime. Bărbatul a încercat să intre peste ei, dar aceștia au refuzat să deschidă ușa.

Ca urmare, acesta a sunat la 112 pentru a reclama întâmplarea. La fața locului au ajuns reprezentanți ai IPJ Argeș și mascații din trupele speciale.

La nivelul inspectoratului din Argeș se va declanșa o anchetă disciplinară. În urma anchetei se vor lua măsurile prevăzute în Statutul Polițistului, a precizat conducerea Inspectoratului.


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Ce se întâmplă în China?

5 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!