Amantlâc cu năbădăi la un post de Poliție dintr-un orășel de provincie

Amantlâc cu năbădăi la un post de Poliție dintr-un orășel de provincie

Triunghi amoros la un post de poliție din Argeș, unde scandalul a căpătat proporții în noaptea de joi spre vineri. Soţul înşelat a sunat la 112, spunând că femeia s-a încuiat în birou cu șeful de post.

Amantlâcul s-ar fi petrecut la Postul de Poliţie din Schitu Goleşti. Noaptea trecută a apelat la 112 chiar soțul ajutoarei de post. Acesta a anunţat că femeia s-a încuiat în sediu cu şeful de post, iar cei doi nu vor să deschidă uşa, arată publicația Gazeta de Sud.

Agentul Alexandru G., șeful de post din Schitu Golești și președintele județean al Sindicatului Europol, ar avea de ceva timp o relație cu subordonata sa, agent în aceeași localitate, arată sursa citată.

Soțul femeii a intrat la bănuieli și i-ar fi urmărit pe cei doi care, la un moment dat, s-au retras în sediul postului de poliție pentru câteva momente intime. Bărbatul a încercat să intre peste ei, dar aceștia au refuzat să deschidă ușa.

Ca urmare, acesta a sunat la 112 pentru a reclama întâmplarea. La fața locului au ajuns reprezentanți ai IPJ Argeș și mascații din trupele speciale.

La nivelul inspectoratului din Argeș se va declanșa o anchetă disciplinară. În urma anchetei se vor lua măsurile prevăzute în Statutul Polițistului, a precizat conducerea Inspectoratului.


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a elucidat misterul femeii moarte din Audi

2 Cine este frumoasa procuroare de la flagrantul DNA în care a fost săltat baronul PSD Buzatu

3 „Mor de draci” / „Dumnezeirea mamii lor, cred că treʼ să mă duc să-i bat” / A apărut documentul care-l îngroapă definitiv pe baronul PSD Buzatu!

4 „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”

5 VIDEO „Acest bărbat dă clasă tuturor”