Amănunt CUTREMURĂTOR de la locul „ACCIDENTULUI”

Amănunt CUTREMURĂTOR de la locul „ACCIDENTULUI”

Cazul morții patronului HexiPharma naște deja o avalanșă de întrebări. Informația bombă din caz indică că în mașina aproape distrusă, pe scaunul șoferului, nu ar fi fost găsită nici o urmă de sânge. Mai mulți jurnaliști care au ajuns la fața locului au confirmat această informație din surse judiciare.

Presusupul Condrea ar fi murit după numeroase leziuni interne și de aceea această informație ESTE CHEIA CAZULUI.

De aici pot fi alimentate speculațiile privind teoria conspirației, care spun fie că nu ar fi fost el, fie că persoana prezentată drept Condrea ar fi fost „decedată” înainte de impactul care a distrus autoturismul Hexi Pharma, dezvăluie Flux24.

De asemenea până în prezent nu există nici o confimare privind existența unui bilet de adio din partea presupusului sinucigaș pentru a confirma varianta preferată oficial.

Mașina, un Opel, pe care presupusul Dan Condrea o conducea a fost distrusă după un impact foarte puternic. Mai mult șoferul mașinii nu ar fi frânat. 

Asta indică imaginile de la fața locului cu mașina distrusă aproape total.

Presupusul Dan Condrea nu a putut fi identificat direct, ci doar după hainele purtate. Și aici apar multe semne de întrebare deoarece nu se știe de cine ar fi fost identificat: fosta sau actuala soție, informațiile indicând că fosta soție.

Condrea mergea să-și ia fiica de la fosta soție de aceea pare ciudată varianta sinuciderii. 

Surse din anchetă spun însă că sânge nu ar fi fost găsit pe scaunul șoferului, o informație care dacă se confirmă OFICIAL pune un mare semn de întrebare privind presupusul accident.

O altă întrebare privește persoana care l-ar fi recunoscut pe Condrea după hainele purtate. 

Autopsia va cuprinde și elementele care țin de identificarea trupului. Sunt o soluție amprentele digitale, cea mai rapidă metodă, dacă Dan Condrea a fost amprentat vreodată oficial, dar se practică și compararea amprentelor trupului neidentificat cu unele ”culese” de acasă, de la birou sau din alte locuri de unde pot fi ridicate.

Metoda identificării prin ADN e mai de durată și implică și ea colectarea de probe pentru comparație. Când vom afla al cui e trupul – oficial, nu doar prin identificare vizuală sub emoția imaginilor de la locul impactului – cauza morții și starea de sănătate la momentul accidentului și starea tehnică a mașinii vom avea o imagine mai clară, scrie în Evenimentul Zilei jurnalistul de investigație Alecu Racoviceanu.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Premieră la Iași / Amanta cere daune morale de la soţie

2 Așa o fi?

3 Imaginea asta zace în căpuțul multor românași...

4 Fabrica de pitici pe creier a României / Păreloloaga Carmen Tănase, noi declarații imbecile despre vaccinați

5 Bă, ești nebun? / „Metoda rugăciunilor”, tactica prin care o bandă de „valori” a jefuit zeci de temple budiste d…