Amănunt HALUCINANT legat de RETRAGEREA Ordonanței 13 și Grindeanu scăpat de Firea la Antena 3!!! A fugit, și-a închis telefonul!

Amănunt HALUCINANT legat de RETRAGEREA Ordonanței 13 și Grindeanu scăpat de Firea la Antena 3!!! A fugit, și-a închis telefonul!

Amănunt halucinant legat de retragerea Ordonanței 13 și Grindeanu scăpat de Firea la Antena 3!!! Tot ce-a spus Firea în seara asta la Antena 3 despre ce a vrut să facă grupul de pesediști trebuie interpretat pe invers, bineînțeles! De aici se vede la ce presiuni a fost supus omul ăsta! Și de ce au început să nu-l mai considere „de-al lor”.

Gabriela Firea a relatat, la Antena 3, un episod uluitor cu Sorin Grindeanu în plin scandal generat de emiterea OUG 13. Liderii coaliției de guvernare aveau „o întâlnire pentru a lua decizia retragerii controversatei OUG” și au vrut să-l cheme și pe premier. Numai că acesta a fost de negăsit. ”Am crezut că i s-a întâmplat ceva. A apărut după 6-7 ore, schimbat!”, a spus Firea la Antena 3.

”După manifestațiile care au avut loc, după Ordonanța 13, s-a decis organizarea unei întâlniri la nivel de conducere a PSD, împreună cu partenerii de la ALDE. Am fost și eu invitată la această întâlnire, erau co-președinții alianței noastre de guvernare, domnul Dragnea, domnul Călin Popescu Tăriceanu și încă câțiva membrii de la ambele partide și se discuta decizia politică de retragere a acestei ordonanțe. Decizie ce urma să fie pusă în vigoare de premier. Aveam întâlnire la ora 12. Grindeanu confirmase că vine, nu a mai apărut.

Discutam retragerea OUG 13, Grindeanu nu a mai venit. În scandalul OUG 13, Grindeanu avea telefonul închis. A dispărut 6-7 ore. Ne-am speriat, am crezut că a pățit ceva, că are probleme de sănătate. Aghiotantul lui Liviu Dragnea, ofițer SPP, l-a sunat pe colegul său de la SPP, aghiotantul lui Sorin Grindeanu, și a zis că e sănătos. Dragnea i-a cerut să-i transmită lui Grindeanu să vină la întâlnirea coaliției. Acesta i-a zis că o să îi transmită, dar nu are voie să spună unde e. S-a revenit și domnul de la SPP nu a mai răspuns.

Câțiva colegi care aveau relații bune cu apropiați de-ai premierului au sunat să vadă ce se întâmplă. A apărut schimbat, spre seară. Lucrurile s-au înrăutățit. Schimbat ca atitudine față de cei care i-au dat încredere pentru a fi premier. Trebuia să vină în coaliție să meargă toți 3 și să facă anunțul retragerii OUG 13. A mers la guvern și a făcut singur declarația și a făcut ca și când el ar fi luat decizia care s-a luat la nivelul coaliției.”, a spus Gabriela Firea la Antena 3.

Halucinant, nu? Vă dați seama ce hotărâre luaseră ei, nu-i așa?

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Bianca Drăgușanu, amantă, prostituată, psihopată…” / Daria Radionova l-a dat în fapt pe Alex Bodi!

2 VIDEO Actorul PSD George Ivaşcu, noul Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România

3 Așa e!

4 Ce avere ar avea în realitate Gigi Becali. Dumitru Dragomir face dezvăluiri

5 „Acolo sunt mulți rechini cu diverse interese” / Noi dezvăluiri din interiorul Ministerului Sănătății