Amănunte penale din interiorul Clanului Bădălău! Claudia Pătrăşcanu dă din casă și lasă în urmă pârjol!

Amănunte penale din interiorul Clanului Bădălău! Claudia Pătrăşcanu dă din casă și lasă în urmă pârjol!

O nouă etapă în procesul de divorţ şi custodie dintre Claudia Pătrăşcanu şi Gabriel Bădălău s-a derulat la tribunal când a vut loc o nouă înfăţişare.

Au fost audiaţi martorii lui Bădălău, adică menajera, iar magistraţii au dispus ca bărbatul să facă testul anti-drog. Finalul s-a lăsat cu scântei şi ameninţări din partea artistei care anunţă dezvăluiri şocante, considerând că i se fac nedreptăţi, iar fostul soţ e favorizat datorită influenţei pe care o are tatăl acestuia, Niculae Bădălău, arată click.ro. 
 
Într-un an şi patru luni de când Claudia Pătrăşcanu (foto jos) a anunţat divorţul de Gabriel Bădălău (36 de ani), magistraţii au stabilit un program de vizită pentru cei doi băieţi ai lor, Nicolas (3 ani) şi Gabriel (5 ani).

Joi, 10 decembrie, la Judecătoria Sector 6 din Bucureşti, cei doi au avut un nou termen în proces, de data aceasta pentru audierea martorei propuse de Gabriel Bădălău.

Şi anume menajera, care a stat cu ei în casă ultimele două luni cât cei doi au convieţuit sub acelaşi acoperiş. Lucrurile se pare că au degenerat, spre nemulţumirea artistei, care pentru o observaţie, a fost dată afară din sala de judecată.

„Procesul de ieri a început prin audierea martorei lui, care la intrarea în sala a fost pusă sa jure cu mâna pe Biblie şi în loc sa spună: „caşa să-mi ajute Dzeu”, a spus „aşa să mă ierte Dzeu” .... bineînţeles că am făcut o observaţie către doamna preşedinta pentru ceea ce a spus martora şi am fost dată afară din sală 40 de minute.

Bineînţeles că martora mincinoasă, menajera care este plătită de familia Bădălău să-mi facă rău, pe care am tratat-o impecabil şi pe care niciodată nu am deranjat-o, a plecat satisfacută de răul pe care l-a făcut şi că nu a mai fost pusă încă o dată să jure corect pe Sfânta Biblie", a scris Claudia Pătrăşcanu pe pagina sa de Facebook. 

Fiul politicianului a adus menajera martor

Mai mult, artista spune că deşi a depus probe şi dovezi „grele" la dosar, care îl incriminează pe Bădălău, nu au fost luate în seamă, în plus, până acum i-au fost respinse probele audio, video, doar solicitarea testului anti-drog a fost acceptată. Claudiei îi este teamă pentru viaţa copiilor săi şi a făcut ameninţări grave pe pagina de socializare. Cântăreaţa spune că relaţiile lui Niculae Bădălău îl vor ajuta pe fiul său să iasă basma curată şi a făcut dezvăluiri interesante.

„Unde va fi trimis băiatul să-şi facă testul drogurilor, bunicule? Tot la relaţiile de baza pe care vi le-aţi format datorită sacoşele de bani pe care fiul dv le aducea în casă şi pentru care tremuram de frică?

Unde îl veţi trimite pe odorul pentru care i-aţi plătit zeci de mii euro la cămătari în procese penale cu furt de maşini, cu anturaje dubioase, bunica (mama) care datorită dv a ajuns sa facă toate aceste nenorociri pentru care îi luaţi apărarea în loc să-l duceţi pe un drum bun?!

Dacă aţi uitat, vă readuc eu aminte când aţi plătit cu bani grei un martor mincinos în procesul cu furt de maşini în care era implicat şi fiul dar pentru care l-aţi scos basma curată, iar alţii stau şi zac în închisoare datorită unei mărturii mincinoase", a mai scris Claudia Pătrăşcanu pe Facebook. 

Artista a declarat război rece fostei familii

Aceasta anunţă dezvăluiri importante în presă.

„În zilele următoare, voi povesti şi cum un număr de telefon al unui mare om al justiţiei a ajuns la mine livrat chiar de fostul socru din greşeală şi nu înţeleg ce legături are cu acest domn.

Vă voi relata şi cum a ajuns fata fostului meu socru să lucreze la aeroport, am şi dovezi scrise, vă voi relata şi cum a ajuns fostul meu socru sa facă un mare salon de evenimente şi cu ce bani, vă voi arată şi unde se mai duc banii dvs atunci când vă chinuiţi să obtineţi bani pe fonduri europene", a mai scris Claudia Pătrăşcanu pe Facebook.  
 


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / O fostă agentă a Secret Service dezvăluie ce i-a spus Putin lui Bush, în 2008, la București

2 „Ce ne va trimite data viitoare? Perne?” / Vitali Klitschko, „fără cuvinte” după ajutorul militar promis de Germ…

3 N-au leac! / Priviți ce hartă le-au prezentat ucrainenii americanilor!

4 VIDEO Încă o dovadă că USR este doar un hârdău de rahat care încă n-a explodat

5 De belea! Alexandra Stan, din ce în ce mai fierbinte! Să nu dea iar în clocot...