Amănunte picante despre cea mai bogată consilieră a premierului Ciolacu, liderul PSD

Amănunte picante despre cea mai bogată consilieră a premierului Ciolacu, liderul PSD

Cea mai bogată consilieră a lui Ciolacu, doar cu bijuterii și colecții de artă și mobilă în valoare de 250.000 de euro, potrivit declarației de avere, urmează să fie europarlamentar PSD, afirmă surse politice. Carmen Orban, consilier al premierului pe probleme de sănătate, va fi pe locul II pe listele PSD pentru Parlamentul European, după fostul premier Mihai Tudose, afirmă aceste surse, potrivit defapt.ro .

Fostul ei soț a susținut că ea a fost iubita lui Dumitru Martin, un om de afaceri din Constanța, din anturajul lui Radu Mazăre, acum aflat într-o închisoare din California. De altfel, Carmen Orban a primit în mod inexplicabil o donație de 80.000 de dolari de la fiica lui Dumitru Martin.

Carmen Orban este din Buzău, fieful lui Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu și Carmen Orban în 2018

Carmen Orban a fost manager de spital de stat din 2009, mai întâi la Spitalul Clinic de Urgenta Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri și apoi la Institutul Clinic Fundeni, până în 2019.

Declarația ei de avere arată că ea deține o avere impresionantă: bijuteriile, mobilierul și tablourile acumulate de ea ar valora 250.000 de euro. Ea deține trei apartamente – în București, Predeal și Mamaia – și o vilă de 430 mp în Mogoșoaia. În conturi avea echivalentul a circa două milioane de lei. Echivalentul a peste 600.000 de lei erau în diferite plasamente financiare.

În 2022, ea avea patru slujbe:

  • la spitalul de urgență București, de unde câștiga aproape 11.000 de lei pe lună
  • la universitatea de medicină – peste 7.000 de lei pe lună
  • la clinica privată Monza – 9.000 de lei pe lună

În plus, ea a câștigat, în anul fiscal 2022, 261.991 de lei, ca „PI” – probabil întreprindere individuală.

Iubita unui mafiot închis în California?

Presa a scris că, în 2017, Carmen Orban a primit o donație de 80 de mii de dolari de la fiica unui afacerist arestat de FBI. Donația a venit de la Raluca Simona Turiceanu, fiica lui Dumitru Martin, un om de afaceri din Constanța arestat de FBI în decembrie 2015 și condamnat, în 2017, la 13 ani de închisoare. Acesta a fost închis în California.

Soțul ei, de care a divorțat în condiții ostile, a sugerat că ea ar fi fost amanta lui Martin și, din acest motiv, i-a dăruit, prin fiica sa, 80.000 de dolari. „Am aflat abia după divorţ că avea o relaţie cu Martin, când am dedus că această relaţie era încă de dinainte de a ne separa”, a declarat medicul Horia Bogdan Orban.

Într-o declarație pentru Evenimentul Zilei, Carmen orban a spus în legătură cu donația: „Eu și doamna Turiceanu ne știm de mult timp. Suntem prietene și m-a ajutat să trec peste o perioadă delicată a vieții mele după divorțul de fostul soț. Donația a fost raportată conform legii în declarația de avere încă de la momentul semnării contractului.”

Întrebată despre relația cu Dumitru Martina ea a spus doar că nu a avut „relații de afaceri” cu acesta. Donația către Carmen Orban a avut loc după arestarea lui Dumitru Martin în SUA.

Recent, presa a scris că fiica lui Carmen Orban s-a angajat acum doi ani la Spitalul Universitar, exact la secția unde este medic mama ei.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?