Ambasada Italiei scoate la licitație șase imobile

Ambasada Italiei scoate la licitație șase imobile

Ambasada Italiei la București anunță scoaterea la licitație, în perioada 10 aprilie - 15 mai, a șase imobile aflate în proprietatea statului italian, printre care și un teren din Calea Victoriei, folosit drept parc public.

Este vorba despre imobilele situate la următoarele adrese: Târgoviște (Calea Domnească nr. 165); Galați (str. Gării nr. 38); Brăila (str. R. S. Campiniu nr. 35); Constanța (bd. Mamaia nr. 42); București (Calea Victoriei nr. 184-188 sector 1); București (str. Luigi Cazzavillan nr. 26-28 sector 1), a informat Ambasada Italiei, printr-un comunicat de presă.

Conform anunțului de licitație, postat pe site-ul ambasadei, imobilele din Târgoviște, Galați, Brăila și Constanța sunt nelocuite și se află în stare avansată de degradare. În București, este vorba despre un teren de 3.087 metri pătrați, fără construcții, folosit drept parc public (Victoriei nr. 184-188) și un teren de 1.133 metri pătrați fără construcții (str. Luigi Cazavillan, nr. 26-28).

Prețurile de pornire pentru licitații sunt următoarele: 45.841 euro (lotul din Târgoviște), 91.617 euro (lotul din Galați), 86.446 euro (lotul din Brăila), 505.222 euro (lotul din Constanța), 5,5 milioane euro (lotul din Calea Victoriei, București), 1,7 milioane euro (lotul din str. Luigi Cazavillan, București).

Conform anunțului, procedura de licitație este reglementată de legislația italiană în vigoare și cu respectarea legii române. Ambasada își rezervă dreptul de a efectua vânzarea chiar și în cazul în care va exista o singură ofertă, considerată valabilă, conformă și adecvată, precum și dreptul de a anula, suspenda sau revoca procedura de licitație în orice etapă, conform legislației în vigoare. Se menționează că anunțul de licitație nu prejudiciază exercitarea dreptului de preempțiune din partea celor eventual îndreptățiți.

Anunțul integral al licitației, împreună cu datele cadastrale, cu hărțile și cu fotografiile celor șase imobile scoase la vânzare pot fi consultate pe site-ul Ambasadei Italiei la București ( www.ambbucarest.esteri.it ).

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Se sparge buboiul? / Oficial de top de la Kremlin: Armata rusă din Ucraina se poate afla într-o „situație dramatică până la sfârșitul verii”

2 Documente oficiale arată că mașinăria de război a Rusiei e gripată: Soldați luați cu arcanul, instrumentiști în forțele de elită, militari păcăliți

3 ULTIMA ORĂ Partizanii ucraineni au aruncat în aer sediul partidului „Rusia Unită” din Melitopol, aflat sub ocupație

4 VIDEO Imagini horror pe Litoral! / Toată plaja din Costinești s-a adunat să vadă un cadavru scos din mare. Mulțimea a fost îndepărtată doar cu jandarmii…

5 Foarte interesante amănunte!