Ambasada SUA a luat cunoştinţă de cazul celor doi baschetbalişti şi urmăreşte îndeaproape incidentul

Ambasada SUA a luat cunoştinţă de cazul celor doi baschetbalişti şi urmăreşte îndeaproape incidentul

Ambasada SUA a luat cunoştinţă de cazul celor doi cetăţeni americani jucători de baschet la ACS Cuza Sport Brăila şi urmăreşte îndeaproape incidentul în care aceştia au fost răniţi, informează misiunea diplomatică.

"Ambasada SUA a luat cunoştinţă de acest caz şi urmăreşte îndeaproape incidentul", arată Biroul de Presă al ambasadei duminică într-un răspuns remis la solicitarea AGERPRES.

Doi americani, jucători de baschet la ACS Cuza Sport Brăila, au fost înjunghiaţi în noaptea de sâmbătă spre duminică pe o terasă din centrul Brăilei, unul dintre ei fiind într-o stare gravă, cu un plămân perforat, potrivit IPJ Brăila.

Cei doi sportivi sunt Darrel Bowie, de 24 de ani, care se află în stare gravă, şi Joseph McClain, de 25 de ani.

Baschetbaliştii americani, care au ajuns la Cuza Sport luna trecută, se aflau la terasă împreună cu mai mulţi colegi de echipă în momentul în care au fost loviţi cu pumnii şi atacaţi cu sticle şi cuţite.

IPJ a ridicat filmările existente pe terasa restaurantului aflat în Grădina Mare şi a declanşat o anchetă în acest caz.

Cei doi baschetbalişti americani înjunghiaţi noaptea trecută la Brăila au fost operaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) iar în prezent au o stare generală echilibrată hemodinamic şi respirator, însă în cazul unuia dintre ei medicii iau în calcul să fie transferat la Bucureşti, dacă situaţia o va impune, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al SJU Brăila, Alina Neacşu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?