Ambasadorul Klemm: Facem un apel ca România să continue lupta împotriva corupției

Ambasadorul Klemm: Facem un apel ca România să continue lupta împotriva corupției

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii (SUA), Hans Klemm, a declarat vineri, la Constanța, că face un apel ca România să continue lupta împotriva corupției și să nu facă pași care să slăbească acest proces.

Prezent la finalul ceremoniei de deschidere a exercițiului multinațional Sea Shield 17, ambasadorul Hans Klemm, a făcut aprecieri favorabile parteneriatului special al SUA cu România, în cadrul NATO, menționând totodată că urmărește cu atenție ultimele evenimente din țară și "marile demonstrații pașnice" din ultimele zile.
protestele la care participă cetățenii români.

"Protestele sunt foarte însuflețitoare. În ultima săptămână am văzut trei sau patru nopți de mari demonstrații pașnice, nu numai în București, ci și în multe orașe din țară. Eu fac un apel, în calitatea oficială de ambasador al SUA, ca România să continue lupta împotriva corupției. Aceasta este atitudinea pe care SUA o susține cu putere. SUA au o speranță, și nu ne referim numai la România, dar includem și România, ca partener, aliat, prietenă a noastră, ca această țară să consolideze și să întărească statul de drept și lupta împotriva corupției și să nu să facă pași care să slăbească această lupta", a afirmat Hans Klemm.

AGERPRES 

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Când intervine FBI e groasă / Amănunte sulfuroase din dosarul DNA care-l vizează pe Dragnea

2 Se făcuse sârma ghem știți voi unde? / Moldoveanca s-a operat de urgență la un spital privat / Atenție, n-a scris …

3 Date și amănunte care dau fiori...

4 România jefuită / Cât a încasat Anca Alexandrescu de la KazMunayGas, kazahii pe care Ponta i-a iertat de 600 mil…

5 Studiu britanic care dă de gândit: Persoanele care au avut COVID-19 pot avea imunitate cel puțin cinci luni, d…