Ambasadorul Klemm, mesaj la un an de la tragedia din #Colectiv: Ambasada SUA îi încurajează pe români în lupta împotriva corupției

Ambasadorul Klemm, mesaj la un an de la tragedia din #Colectiv: Ambasada SUA îi încurajează pe români în lupta împotriva corupției

La un an de la tragedia din Clubul Colectiv, când este comemorată memoria victimelor, Ambasada SUA "îi încurajează pe români în lupta lor împotriva corupției și în efortul de a construi o Românie sigură, democratică și prosperă", afirmă ambasadorul american la București, Hans Klemm, într-un mesaj postat duminică pe contul de Facebook al misiunii diplomatice.

 "Astăzi ne amintim de cei care și-au pierdut viețile sau au fost răniți în tragicul incendiu, care putea fi prevenit, de la Colectiv, de acum un an. Din tragedie a răsărit speranța. Zeci de mii de români s-au adunat pașnic pentru a-și exprima dorința unei Românii lipsite de corupție, cu o guvernare transparentă, ce răspunde nevoilor cetățenilor și este deplin implicată într-o Europă întreagă, liberă și în pace. Acum, când le plângem din nou pe victime, Ambasada Statelor Unite îi încurajează pe români în lupta lor împotriva corupției și în efortul de a construi o Românie sigură, democratică și prosperă", se arată în mesajul ambasadorului Hans Klemm.

Pe contul de Facebook al Ambasadei SUA la București a fost schimbată fotografia de copertă în memoria victimelor tragicului eveniment care a avut loc în urmă cu un an în Clubul Colectiv.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Ce urmează? Liniște și o guvernare liberală

3 „Sacoșa cu 2,5 milioane de euro era pentru Elena Udrea”

4 Noua Eră / Articol halucinant în Scientific American: Cavalerii Jedi reprezintă „masculinitatea toxică”

5 Germania virează la stânga? / Berlinezii au votat pentru exproprierea marilor proprietari de locuințe