Amber Heard, din nou ghinionistă în amor: vedeta a fost părăsită de miliardarul Elon Musk

Amber Heard, din nou ghinionistă în amor: vedeta a fost părăsită de miliardarul Elon Musk

Amber Heard, fosta soție a lui Johnny Depp, este din nou ghinionistă în amor după ce a fost părăsită de miliardarul Elon Musk, relatează Daily Mail.

Căsnicia lui Amber cu starul din "Pirații din Caraibe" se terminase printr-un scandal, atunci când aceasta l-a acuzat pe actor că a bătut-o.

Heard, în vârstă de 31 de ani, este "devastată" după ce magnatul Elon Musk a pus capăt relației pe care o aveau de un an.

O sursă din anturajul actriței a confirmat pentru Daily Mail că miliardarul este cel care a luat decizia de a încheia povestea de dragoste.

Potrivit aceleiași surse, relația dintre cei doi s-a sfârșit în urmă cu o săptămână, după ce lui Elon i-ar fi ajuns la urechi niște lucruri legate de comportamentul lui Amber care nu i-au fost pe plac.

"Amber poate fi foarte manipulatoare și egoistă. Elon a revenit în LA, în timp ce ea își linge rănile în Australia", a indicat sursa.

Musk, în vârstă de 46 de ani, cu o avere estimată la 12 miliarde de lire sterline, a devenit bogat în calitate de co-fondator al serviciului online PayPal.

Creator al mașinii electrice Tesla și al companiei spațiale private SpaceX, Elon a fost văzut împreună cu Amber în Australia, în luna aprilie, unde actrița se afla pentru filmările la "Aquaman", o producție cu un cost estimat la 100 de milioane de lire sterline.

Povestea lor de dragoste a început după ce Musk a divorțat de actrița britanică Talulah Riley pentru a doua oară, anul trecut.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /