Amber Rayne, cunoscută actriţă din filmele pentru adulţi, a murit în urma unei supradoze de cocaină

Amber Rayne, cunoscută actriţă din filmele pentru adulţi, a murit în urma unei supradoze de cocaină

O cunoscută actriţă din filmele pentru adulţi, Amber Rayne, în vârstă de 31 de ani, a decedat în urma unei supradoze accidentale de cocaină, au anunţat, vineri, 24 iunie, medicii legişti din Los Angeles, potrivit contactmusic.com.

Amber Rayne, cunoscută actriţă din filmele pentru adulţi, a murit în urma unei supradoze de cocaină (Imagine: bbc.co.uk)

Actriţa, pe adevăratul său nume Meghan Wren, a fost găsită moartă în casa sa din San Fernando Valley, California, în aprilie, apărând informaţia potrivit unor surse că aceasta ar fi murit în timpul somnului.

O autopsie a stabilit cauzele morţii actriţei, iar un reprezentant al Biroului de Medicină Legală din Los Angeles a anunţat vineri, 24 iunie, că decesul tinerei s-a datorat unei supradoze accidentale de cocaină. Potrivit documentelor oficiale, actriţa trăgea pe nas drogul alături de o prietenă când s-a ridicat brusc şi s-a prăbuşit în sufrageria sa.

Rayne a jucat în peste 500 de filme de la debutul său în industria filmelor pentru adulţi, în 2005, şi a apărut în ultimul său film de acest tip, în 2015, înainte de a se retrage din industria de profil.

Amber Rayne a ajuns în atenţia publicului anul trecut, fiind una din vedetele porno care i-au adus acuzaţii de agresiune sexuală colegului lor, actorul din filmele pentru adulţi James Deen.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Penibilul ăsta a fost ani de zile șeful de facto al SRI?

2 „Cu tot respectul pentru Firea, eu nu pot sa mă aliniez în a o susține pentru că, de obicei, orice cal devine gloabă”

3 „Tu muncești și-ți cumperi o Dacie pentru că atât poți, eu muncesc și-mi cumpăr un Ferrari pentru că atât pot”

4 Răsturnare de situație? / Suplimentul folosit de Simona Halep ar conține „ingrediente chinezești necunoscute”

5 Cum arată sondajul pe baza căruia PSD şi PNL spun că discută comasarea alegerilor şi candidaturi pe liste comune