Amenințări cu moartea pe Facebook-ul lui Dragnea: „Poate te aranjăm cu un coșciug, tefelist spurcat, cu tot cu Kovesi în el!”

Amenințări cu moartea pe Facebook-ul lui Dragnea: „Poate te aranjăm cu un coșciug, tefelist spurcat, cu tot cu Kovesi în el!”

Intoxicările de Antena 3 și RTV nasc monștri. Amenintari cu moartea pe pagina de Facebook a lui Liviu Dragnea. Un simpatizant PSD l-a amenintat pe un tanar care il ironiza pe Dragnea ca ii „aranjeaza un cosciug”.

Un comentariu ironic la o postare in care Dragnea il felicita pe noul presedinte al Frantei a atras un mesaj bolnav din partea unui simpatizant PSD, relatează Aktual24.

„Stai linistit si viseaza, bade Dragnea! Tu n-ai sa te vezi in pozitia asta vreodata… Eventual, daca ai mainile ridicate, aratandu-ne catusele”, a scris Ion Isuf. Comentariul a primit ca replica o amenintare cu moartea: „Poate te aranjam cu un cosciug, tefelist spurcat, cu tot cu kovesi in el!”.

„Tefelist”este un termen batjocoritor promovat de Antena 3 la adresa „tinerilor frumosi si liberi”.

Autorul acestui comentariu, Eduard Radulescu, este sustinator al PSD, dupa cum rezulta dintr-o postare mai veche pe pagina sa de Facebook.

In timpul protestelor din luna februarie, liderii PSD s-au plans pe numeroase posturi de televiziune ca au primit amenintari cu moartea la telefon si pe Facebook. Insa niciunul nu a prezentat nicio dovada in acest sens.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Orban a primit ce-a meritat!

2 Așa o fi?

3 Așa o fi?

4 VIDEO Ce nu s-a văzut la TV la Congresul PNL

5 Așa o fi?