Amenzi usturătoare pentru Sepsi şi FCSB. Becali se revoltă împotriva fanilor: Ce tot strigă că au boală pe ţigani?

Amenzi usturătoare pentru Sepsi şi FCSB. Becali se revoltă împotriva fanilor: Ce tot strigă că au boală pe ţigani?

Scandările fanilor din meciul retur cu Saburtalo, scor 4-2, din turul doi preliminar al Conference League, a adus clubului FCSB o amendă de 50.000 de euro, dar şi închiderea unei peluze la meciul cu Dunajska Streda, scrie ProSport.

”Le transmit aşa: nu vreau să mai plătesc bani! Ne-a amendat UEFA aseară cu 50.000 de euro. Eu sunt idiotul să dau 50.000 de euro pentru că strigă ei că au avut şi vor avea mereu… Joci cu Muntenegru, ce treabă ai tu mă să strigi aşa? Joci în Macedonia, ce e asta? Boală pe ţigani?! 50.000 de euro e o avere. Peluza e suspendată, da. Acum stai că jucăm cu ăştia, ăştia-s unguri (n.r Dunajska, echipă slovacă, aflată într-o zonă în care populaţia maghiară e majoritară)… Cine ştie ce o să mai zică. Poate ne suspendă definitiv şi jucăm fără suporteri. Ce e nebunia asta? Că zic eu de Orban, că mă bat cu guvernul ungar… e o glumă”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Şi Sepsi OSK a fost sancţinată cu 10.000 de euro, pentru salut nazist

UEFA a sancţionat clubul Sepsi OSK cu suma de 10.000 euro, precum şi cu obligaţia de a lăsa liber 500 de scaune la meciul ce se va disputa diseară cu Djurgårdens IF din Suedia, în prima manşă a turului trei preliminar din Conference League.

Aceste locuri pot fi ocupate în exclusivitate de copii. Astfel, clubul Sepsi este obligat să sisteze vânzările de bilete pentru meciul de joi. Decizia a venit în urma celor consemnate de obervatorul de joc după terminarea meciului de fotbal disputat în Slovenia la data de 28 iulie dintre echipele Olimpija Ljubljana şi Sepsi OSK. Acesta a considerat că fanii din Sfântu Gheorghe au executat salutul nazidt în timpul partidei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

4 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

5 Foarte interesante amănunte...