„America Express“. Andreea Bălan și Jean Gavril au îngropat securea războiului și s-au sărutat VIDEO

„America Express“. Andreea Bălan și Jean Gavril au îngropat securea războiului și s-au sărutat VIDEO

Cei doi concurenți, care au avut câteva conflicte de-a lungul emisiunii, au lăsat orgoliile la o parte și s-au implicat total în misiunea primită.

Andreea Bălan și Jean Gavril au luat proba în serios FOTO Antena 1

A doua zi petrecută în Bogota a adus o misiune neașteptată pentru echipele nou formate: nunta de o zi . Concurenții au fost nevoiți ca în doar o zi să organizeze o nuntă ca la carte - începând cu alegerea rochiei de mireasă, a costumului de mire și a florilor pentru buchet – apoi să se grăbească spre locul unde urma să aibă loc ceremonia.

Fără să mai stea pe gânduri, echipele s-au îndreptat către o croitorie și au încercat să respecte întocmai indicațiile primite de la croitorese. Când totul a fost gata, concurenții s-au îmbrăcat și au pornit spre piața unde au trăit momente neașteptate.

Odată ajunși în fața ofițerului de stare civilă, concurenții au spus „Da“, și-au pus verighetele, s-au sărutat și au făcut poze.

Pentru Andreea Bălan și Jean Gavril misiunea a fost cu-atât mai neobișnuită cu cât cei doi au avut câteva conflicte de-a lungul reality-show-ului de la Antena 1 și s-au ironizat în repetate rânduri. Totuși, ei au luat această probă foarte în serios: când au ajuns la locul ceremoniei au dansat vals, iar când ofițerul de stare civilă le-a spus să se sărute au executat fără nicio obiecție.

„Nu m-am gândit, în această nuntă, nu m-am gândit că o să ne pupăm pe bune. Dar tu ai insistat”, a zis Andreea Bălan. „Mă, n-am insistat. Mi se pare că așa zicea misiunea“, a fost replica lui Jean Gavril. „Da, așa e, el e foarte corect“, a încheiat cântăreața.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...