„America Express“: Cătălin Scărlătescu a clacat și a avut nevoie de intervenția medicului VIDEO

„America Express“: Cătălin Scărlătescu a clacat și a avut nevoie de intervenția medicului VIDEO

Oboseala și misiunile din ce în ce mai dificile și-au spus cuvântul, iar concurenții sunt vizibil afectați.

„America Express“ a intrat intră în cea de-a treia etapă, care a adus noi provocări și misiuni menite să testeze rezistența fizică și psihică a concurenților. După trei săptămâni pe Drumul Aurului, cele opt echipe rămase în cursă după eliminarea gimnastelor Larisa Iordache și Diana Bulimar sunt în continuare pe teritoriul Mexicului și au parte de probe din ce în ce mai dificile.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, o zi grea la America Express FOTO Antena 1

La finalul unei zile grele, concurenții au încercat să își găsească un loc de cazare. Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au convins, în cele din urmă, niște localnici să le ofere un adăpost pentru noapte. Însă, când au ajuns acasă la aceștia, Cătălin Scărlătescu a cedat fizic din cauza oboselii și a deshidratării și a avut nevoie de intervenția medicului.

Aveam nevoie de asistență medicală. În zona pancreasului erau niște inflamații periculoase, dădea niște «cuțite» de nu avea treabă. Eram super căzut, îmi vâjâia capul, am crezut că rămân mort acolo. Mi-a băgat branulă, mi-a făcut un amestec pentru venă, să îmi revin. Nu am vrut să mănânc, nu mai aveam nici chef de mine“, a spus el.

În ediția 9 a emisiunii „America Express“, echipele care au ajuns primele la jocul pentru amuletă, au fost Nelu Cortea și Cătălin Bordea, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru și Andreea Bălan, deoarece Andreea Antonescu a fost nevoită să lipsească o zi din reality-show.

Deoarece regulamentul concursului nu permite ca o echipă incompletă să participe la acest joc, Andreea Bălan a fost înlocuită de frații Gavril. Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat amuleta, care a venit cu un Joker important: „Poți să sari peste o misiune din timpul cursei”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...