America Express: Cine a câștigat a doua Imunitate și a primit biletul pentru Guatemala

America Express: Cine a câștigat a doua Imunitate și a primit biletul pentru Guatemala

7 echipe continuă pe Drumul Aurului în America Express cu gândul la următoarea țară, Guatemala. În cea de-a 15-a ediție a emisiunii, o nouă echipă a obținut Imunitatea și are biletele asigurate pentru Guatemala.

Foto Antena 1

După ce Joaquin și Ovidiu au obținut Imunitatea în prima parte a etapei a patra din America Express, a venit rândul ca o nouă echipă să pună mâna pe biletele care îi trimit în etapa următoare.

În ultimele zile din Mexic, echipele au făcut cunoștință cu practicile oculte ale acestui popor. Cele 6 echipe aflate în cursă pentru a doua Imunitate a etapei au avut parte de multe momente tensionate și emoționante.

3 echipe s-au calificat la jocul pentru amuletă. Echipele formate din Puya și Melinda, Scărlătescu și Teodora, frații Gavril s-au luptat într-un peisaj de poveste desprins din junglă într-un joc spectaculos câștigat de Puya și Melinda.

Pentru câștigătorii acestei amulete a fost și o expriență inedită cu o seară înainte, aceștia fiind cazați la o familie de vrăjitori. Cei doi au fost puțin speriați de practicile oculte ale bărbatului care i-a cazat, acesta spunându-le că el face magie în numele lui Lucifer. Mai mult de atât, bărbatul avea tatuată o pentagramă ce portretiza un diavol.

După câștigarea amuletei Puya și Melinda au stabilit ordinea în care celelalte echipe au continuat cursa. Următoarea misiune a fost să îndeplinească dorințele dintr-un testament. A fost o misiune cu peripeții pentru unii concurenți care au pierdut timp prețios.

La Irina Fodor primii care au ajuns și au obținut Imunitatea au fost Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Cei doi au fost surprinși de poziția lor din clasament și i-au mulțumit lui Puya că le-a oferit șansa de a porni imediat după el în cursă.

Urmează o nouă ediție în care echipele vor afla cine merge în cursa pentru ultima șansă și ce alianțe se vor mai strica în urma voturilor de miercuri seară.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”