„America Express“: după o zi de nunți, urmează cursa suspinelor FOTO

„America Express“: după o zi de nunți, urmează cursa suspinelor FOTO

După o ediție „nupțială“ care a adus a adus prima imunitate din Columbia, Drumul aurului continuă printre lacrimi, cu o cursă a suspinelor.

Concurenți trec de la nunți la... suspine, în show-ul America Express FOTO Antena 1

Cele 6 perechi de vedete formate după schimbarea echipelor, au trecut printr-o solicitantă ceremonie a nunții de o zi , care, totodată, le-a adus o porție generoasă de distracție pe Drumul aurului. Pregătirile de nuntă și întregul ritual au făcut parte din cursa pentru imunitate , câștigată de Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Jean Gavril și Andreea Bălan, Dinu Gavril și Bie, Andreea Antonescu și Puya, Melinda și Nelu Cortea, Cătălin Bordea și Doina Teodoru, Cătălin Scărlătescu și Mikey sunt cuplurile de ocazie care au trecut prin ritualul nunții de o zi la „America Express“, în cursa pentru imunitate.

Finalul a adus un verdict fericit pentru Cătălin Bordea și Nelu Cortea, care au câștigat prima imunitate din Columbia, perechile revenind ulterior la componența inițială. Echipele reunite au continuat apoi competiția cu o întrecere în care ocupanții primelor trei locuri s-au calificat la jocul de amuletă.

Imunitatea se câștigă plângând

Show-ul continuă în seara aceasta cu jocul de amuletă, la care se înfruntă Puya și Melinda, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Este doar începutul unei ediții care îi poartă pe concurenți de la hohotele de râs ale nunților inedite… la misiuni care se lasă cu vărsare de lacrimi.

Lupta pentru cea de-a doua imunitate din Columbia le aduce mai multe probe care îi pun în dificultate, una dintre ele cu efect lacrimogen. În seara aceasta, imunitatea se câștigă trudind la muncile câmpului, dar și plângând. În ce va consta proba suspinelor telespectatorii vor descoperi în următoarea ediție „America Express“, în această seară, de la ora 20.30.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...