„America Express“. Scărlătescu a mâncat un porcușor de Guineea, apoi i s-a făcut rău. Iubita lui nu s-a oprit din plâns VIDEO

„America Express“. Scărlătescu a mâncat un porcușor de Guineea, apoi i s-a făcut rău. Iubita lui nu s-a oprit din plâns VIDEO

Cei doi parteneri au trecut prin una dintre cele mai dificile probe de până acum: el a mâncat un porc de Guineea prăjit, ea furnici.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, în fața unei probe dificile la America Express FOTO Antena 1

În ediția de dumincă a reality-show-ului s-au desfășurat cele mai dificile probe cu mâncare de până acum . Echipele au avut câteva misiuni ce implicau „delicatese“ din Columbia. În meniu: porcușori de Guineea prăjiți, viermi și furnici.

La micul dejun, fiecare echipă a avut de consumat doi viermi mari. Concurenții îi puteau împărți sau se putea sacrifica doar unul dintre ei. Doina Teodoru și Cătălin Sărlătescu au mâncat fiecare câte un vierme, Cătălin Bordea, Andreea Antonescu și Jean Gavril s-au sacrificat pentru partenerii lor și au mâncat ambii viermi, iar Melinda și Puya au refuzat și au fost penalizați, plecând în cursă cu 20 de minute mai târziu.

Au urmat alte probe deloc pe gustul concurenților. Echipele au primit noi misiuni dificile printre care să culeagă 30 de guave, să caute viermii albi din aceste fructe, apoi să bea un pahar de suc de guave cu 20 de viermi, potrivit Antena 1 . Apoi concurenții au avut de adunat 40 de furnici roșii într-un borcan, după care au primit prânzul: porcușori de Guineea prăjiți.

Concurenții care nu doreau să mănânce „delicatesa“ aveau opțiunea de a mai aduna încă 40 de furnici, însă chef Cătălin Scărlătescu a fost de părere că poate consuma preparatul. „A început Doina să plângă că au omorât hamsterii”, a povestit chef Scărlătescu.

Concurenților li s-a precizat că trebuie să consume tot din farfurie până rămân doar oasele și capul. Doina Teodoru și-a avertizat iubitul că ea nu se va atinge de hamsterul din farfurie.

Astfel, Cătălin Scărlătescu a consumat singur întregul preparat, dar acest lucru a venit cu consecințe: acestuia i s-a făcut rău. Pentru a-l ajuta pe partenerul său în această probă, Doina Teodoru a mâncat singură desertul cu furnici.

Proba a fost dificilă și pentru Bordea și Cortea, mai ales că primul e vegetarian. Acesta și-a „încurajat“ colegul să mănânce singur preparatul. Nelu Cortea a reușit să treacă peste blocajul psihic și să mănânce, mai ales că animalul avea gust de iepure. „Nu era rău deloc. Problema era că știam că e șobolan“, a spus el.

Cei doi au reușit să îndeplinească și această misiune dificilă și au câștigat cea de-a patra imunitate în ediți de duminica a show-ului „America Express“.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...