American fascinat de Piața Obor: „Toate produsele sunt așa de proaspete... Mititeii sunt fantastici”

American fascinat de Piața Obor: „Toate produsele sunt așa de proaspete... Mititeii sunt fantastici”

Nick Benvenuto, un doctor american din Philadelphia, este pasionat de mai mulți ani de călătorii în Europa. Iar experiența sa din România a fost una specială.

Nick Benvenuto, fascinat de Piața Obor FOTO YouTube

Nick a practicat medicina câțiva ani, însă după pandemia de SARS-CoV-2 s-a decis să să dedice full-time călătoriilor. De câțiva ani, Nick Benvenuto are o pagină web și o pagină pe YouTube, ambele dedicate călătoriilor și purtând același nume: ”Travel Far, Eat Local”.

Ajuns la București, Nick a dorit să vadă neapărat Piața Obor, cea mai mare și veche piață din Capitală. Iar experiența de acolo și interacțiunea cu localnicii l-au fascinat pe american, care și-a descris experiența într-un video postat pe pagina sa de YouTube.

”Piața Obor este una extrem de animată. Și, la cât de populată e, cred că toată lumea își face cumpărăturile aici. Piața e atât de întinsă, nici nu știi unde se termină. Mă impresionează că toate produsele sunt atât de proaspete, nu ca în Asia de Est, de exemplu”, spune Nick.

Vloggerul american a făcut mai multe popasuri în cea mai cunoscută piață din București, inclusiv pentru a-și cumpăra struguri, fiind plăcut surprins de zecile de varietăți de astfel de fructe pe care le-a descoperit.

Nick a oprit la un moment dat la standul unei vânzătoare de fructe și legume, cu care a și conversat în engleză. Asta pentru că nu recunoscuse fructele de cătină, pe care vânzătoarea l-a lăsat ulterior să le deguste.

Doctorul american a avut și un mic incident la raionul de pește și carne, unul dintre vânzători fiind foarte revoltat că acesta filma și amenințând că va chema poliția. „Acel om nu a fost prea comunicativ. Însă nu înțeleg. Vindea carne și pește. Ce îi păsa dacă făceam poze la produse?”, s-a revoltat Nick.

Vloggerul american a stat la coadă și la deja celebra Terasă Obor, pentru o porție de mici și o bere. „Mititeii sunt fantastici, sunt o mâncare națională în România. Și îi înțeleg pe români, sunt atât de gustoși și de suculenți mititeii cu muștar!”, a spus entuziasmat Nick Benvenuto.


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei