American ucis în violenţele din Cisiordania. Departamentul de Stat al SUA condamnă incidentele

American ucis în violenţele din Cisiordania. Departamentul de Stat al SUA condamnă incidentele

Un american, care avea de asemenea cetăţenie israeliană, a fost ucis luni în violenţele din Cisiordania ocupată, a anunţat Departamentul de Stat al SUA.

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat, Ned Price

"Condamnăm uciderile atroce a doi fraţi israelieni în apropiere de Nablus şi uciderea de astăzi a unui israelian lângă Ierihon care - din câte ştim - era şi cetăţean american", a declarat, în cursul unei conferinţe de presă, purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat, Ned Price, potrivit Agerpres.

"De asemenea, condamnăm violenţa pe scară largă, fără discernământ, a coloniştilor împotriva civililor palestinieni în urma crimelor" , a adăugat Ned Price.

Potrivit purtătorului de cuvânt, un palestinian a fost ucis şi alţi 300 răniţi într-un atac al coloniştilor israelieni, în care au fost incendiate, de asemenea, clădiri şi vehicule. "Aceste acte sunt total inacceptabile", a declarat Ned Price.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…