American ucis în violenţele din Cisiordania. Departamentul de Stat al SUA condamnă incidentele

American ucis în violenţele din Cisiordania. Departamentul de Stat al SUA condamnă incidentele

Un american, care avea de asemenea cetăţenie israeliană, a fost ucis luni în violenţele din Cisiordania ocupată, a anunţat Departamentul de Stat al SUA.

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat, Ned Price

"Condamnăm uciderile atroce a doi fraţi israelieni în apropiere de Nablus şi uciderea de astăzi a unui israelian lângă Ierihon care - din câte ştim - era şi cetăţean american", a declarat, în cursul unei conferinţe de presă, purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat, Ned Price, potrivit Agerpres.

"De asemenea, condamnăm violenţa pe scară largă, fără discernământ, a coloniştilor împotriva civililor palestinieni în urma crimelor" , a adăugat Ned Price.

Potrivit purtătorului de cuvânt, un palestinian a fost ucis şi alţi 300 răniţi într-un atac al coloniştilor israelieni, în care au fost incendiate, de asemenea, clădiri şi vehicule. "Aceste acte sunt total inacceptabile", a declarat Ned Price.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Amănunte care dau fiori / Ies la iveală dedesubturile murdare ale unei industrii de miliarde...

2 „Sunt două urme masive de sângerare” / Celebrul detectiv criminalist Untaru, prima ipoteză în cazul morții „Regelui Fițelor”, Andrei Versace

3 Uite un amănunt mai mult decât interesant... Ușor, ușor descoperim o realitate care ar trebui să ne pună pe gânduri...

4 BREAKING A fost prins ucigașul doctoriței de la Brăila

5 Ce se întâmplă? / Planul secret de operațiuni prin care Germania se pregătește de război cu Rusia