Americanca Sloane Stephens, calificată în premieră la Turneul Campioanelor

Americanca Sloane Stephens, calificată în premieră la Turneul Campioanelor

Jucătoarea americană de tenis Sloane Stephens, N. 6 mondial, s-a calificat în premieră la Turneul Campioanelor, finala circuitului WTA, care se va desfăşura la Singapore între 2 şi 28 octombrie, informează BBC.

Sloane Stephens, 25 de ani, câştigătoare în 2017 la US Open, a fost învinsă în acest an în finala de la Roland Garros de românca Simona Halep, liderul mondial.

Stephens este a şasea jucătoare calificată la turneul de la Singapore. Prezenţa ei a devenit sigură după ce ucraineanca Elina Svitolina, locul 5 WTA, a anunţat că nu va participa la niciun turneu săptămâna viitoare.


Foto: (c) JASON SZENES / EPA


Primele cinci calificate la Singapore sunt Simona Halep, germanca Angelique Kerber (campioana de la Wimbledon), japoneza Naomi Osaka (învingătoare la US Open), jucătoarea cehă Petra Kvitova şi câştigătoarea Australian Open, daneza Caroline Wozniacki.

Pentru ultimele două locuri concurează Elina Svitolina, Karolina Pliskova (Cehia) şi Kiki Bertens (Olanda). Pliskova şi Bertens vor evolua începând de luni în turneul de la Moscova.


AGERPRES (editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu