Americani la coada pentru mititeii din Obor: „Mici cu bere rece, ce poate fi mai bine?“ VIDEO

Americani la coada pentru mititeii din Obor: „Mici cu bere rece, ce poate fi mai bine?“ VIDEO

Sammy and Tommy, doi americani pasionați de călătorii, au petrecut recent mai multe zile la București. Filmările postate pe canalul lor de YouTube despre experiența românească sunt foarte gustate.

Mititeii românești, pe gustul americanilor FOTO YouTube

Cea mai recentă filmare pe YouTube, postată în urmă cu câteva zile de turiștii americani, este legată de felurile de mâncare și de băuturi încercate de Sammy și Tommy în București pe parcursul sejurului lor. Iar filmarea, ce are 23 de minute, are peste 84.000 de vizualizări în mai puțin de două săptămâni și sute de comentarii favorabile.

Prima oprire culinară a americanilor a fost în Piața Obor, unde voiau să încerce o plăcere autohtonă - mititeii. „Din centrul Bucureștiului am luat un Uber până la Piața Obor și am plătit echivalentul a trei dolari și cincizeci de cenți. Piața este cea mai veche și cea mai mare din București. Iar mititeii de la terasa Obor sunt excelenți!”, spune Sammy.

La rândul său, Tommy a fost foarte încântat de experiența culinară din Piața Obor: „A meritat să stăm la coadă. Să mănânci mici cu muștar și să bei o bere rece, ce poate fi mai bine de atât? Îmi place atmosfera, iar oamenii sunt foarte prietenoși”.

Ulterior, Sammy și Tommy au mers cu doi prieteni români la un restaurant cu specific oriental și asiatic. „Ne place cultura culinară foarte variată a Bucureștiului. Sunt foarte multe restaurante unice în oraș”, spune Tommy.

Cei doi turiști americani au mers și la un alt restaurant din Capitală, unde au fost cuceriți de tradiționala tochitură.

Periplul lor culinar și bahic a continuat și la o terasă unde au încercat beri artizanale românești.

La finalul zilei petrecute cu cei doi prieteni din Capitală, turiștii americani au băut câte o bere chiar pe treptele Ateneului Român. O experiență inedită după o zi de neuitat, așa cum au recunoscut Sammy și Tommy.

Iar comentariile la filmarea din București postată pe YouTube de către Sammy și Tommy au fost la superlativ.

„Oamenii aceştia minunați au făcut promovare României în 23 de minute mai mult decât a facut Ministerul Turismului de cand există”, a scris utilizatorul sevenbullets88.

Precedentul clip postat de Sammy și Tommy despre locurile speciale din București a strâns peste 182.000 de vizualizări.

Sammy și Tommy au un canal de YouTube cu aproape 55.000 de abonați, canal unde postează frecvent filmări din vacanțele lor de pe toată planeta.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”