Americanii au venit la București pentru Halep. „A fost ca și cum m-ar fi lovit un camion”

Americanii au venit la București pentru Halep. „A fost ca și cum m-ar fi lovit un camion”

Simona Halep a fost vizitată la București de jurnaliștii revistei Tennis. Americanii au publicat un prim pasaj din dialogul cu dubla câștigătoare de Grand Slam, urmând să difuzeze întreaga discuție pe parcursul acestei luni.

Simona Halep, la Miami, singurul turneu la care a jucat în acest an. Foto Profimedia

După ce și-a reprimit dreptul de la juca din nou, în luna martie, când Tribunalul de Arbitraj Sportiv i-a redus suspendarea de la 4 ani la 9 luni, Simona Halep le-a povestit americanilor de la revista Tennis cum a trecut peste perioada de coșmar. Jurnaliștii de peste Ocean au publicat un pasaj din interviu în care Simona le-a mărturisit cum a recepționat vestea testului pozitiv și cum a trăit acea perioadă de incertitudine.

„A fost ca și cum m-ar fi lovit un camion! Când am primit mailul, am zis: «E o greșeală, nu poate fi adevărat!». M-a durut tare atunci când s-a întâmplat, nu credeam vreodată că aș putea trece prin așa ceva.

A fost un dezastru

A fost foarte, foarte dificil. În primul rând, pentru că nu știam cum s-a întâmplat. Apoi am descoperit că suplimentul respectiv era contaminat și a fost ceva mai bine, măcar știam ce s-a întâmplat. Dar da, chiar și așa a fost un dezastru”, i-a spus Halep jurnalistului Jon Wertheim, care va publica interviul integral în cursul acestei luni.

De când a putut reveni pe teren, Simona Halep a jucat un singur, pe 19 martie: 6-1, 4-6, 3-6 cu Paula Badosa, în primul tur la Miami. De atunci, a primit invitații la turneele de la Oeiras și Madrid, dar nu a putut participa, din cauza problemelor medicale. Ea ar putea evolua la Trophee Clarins (categorie 125 WTA), unde a primit un wild-card. Competiția se joacă la Paris, între 13 și 19 mai.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 „Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?”