Americanii bogați plătesc un milion de dolari pentru a sta la masă cu Harry și Meghan la o gală caritabilă „flagrant de ridicolă“

Americanii bogați plătesc un milion de dolari pentru a sta la masă cu Harry și Meghan la o gală caritabilă „flagrant de ridicolă“

Cuplul urmează să primească un premiu la gala de caritate Ripple of Hope, pe 6 decembrie. Pachetul pentru patru persoane costă un milion de dolari, potrivit Daily Mail .

Meghan și Harry vor fi premiați pentru faptele de caritate FOTO Profimedia

Gala, organizată de fundația Robert F. Kennedy pentru drepturile omului este un eveniment caritabil în cadrul căruia sunt premiate diverse personalități pentru eforturile lor umanitare și filantropice. Evenimentul este ornaginzat de nepoata președintelui John F. Kennedy, Kerry Kennedy, iar printre personalitățile premiate în trecut se numără personalități marcante precum Joe Biden, Barack Obama, Bill Clinton, Hillary Clinton și Al Gore.

Cel mai scump pachet pentru această gală, pachetul „Pioneer“, costă un milion de dolari și include patru locuri la masa principală, alături de Harry și Meghan. Alte pachete pornesc de la 500.000 de dolari și includ accesul la o recepție VIP la care vor participa și ducii de Sussex.

Profesorul David Nasaw, autorul cărții „Patriarhul“, nominalizată la Premiul Pulitzer (o carte despre Joseph Kennedy, tatăl lui JFK și RFK), a criticat evenimentul și pe ducii de Sussex. „Mi se pare undeva între sublim de ridicol și flagrant de ridicol. Este absurd. Dacă te uiți la oamenii cărora le-a fost premiul Robert Kennedy în trecut – Bill și Hillary Clinton, Nancy Pelosi – te întrebi de ce sunt Harry și Meghan aici. Ce au făcut, pentru numele lui Dumnezeu, pentru a merita asta? Ce procent din averea lui Harry și Meghan se duce către caritate?“, a declarat acesta.

Profesorul Nasaw a mai spus că „patriarhul“ Joseph Kennedy, un catolic irlandez, s-ar răsuci în mormântul său dacă i-ar vedea pe urmașii săi „agățați de regalitatea britanică“.

Galaa Ripple Of Hope va avea loc pe 6 decembrie, la New York, iar prezentatorul va fi actorul Alec Baldwin. În cadrul evenimentului va fi onorat și președintele ucrainean Volodymyr Zelensky.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...