Americanu’ din „La Bloc”, apariție rară la TV: cu ce se ocupă pentru a supraviețui

Americanu’ din „La Bloc”, apariție rară la TV: cu ce se ocupă pentru a supraviețui

Actorul Emil Mitrache, cunoscut pentru rolul Americanu’ din serialul „La Bloc”, de la PRO TV, a mărturisit la emisiunea „La Măruță“ cu ce se ocupă pentru a supraviețui.

Emil Mitrache este actor și ghid turistic

Emil Mitrache (57 de ani) joacă teatru alături de o trupă de tineri actori și, în același timp, este și ghid turistic: „Mă bucur că joc și pentru copii pentru că am și trupă de tineri care sunt foarte talentați pentru că joc într-o variantă de „Frozen”. Sunt tineri care vin din spate și sunt foarte talentați“.

image

„Încep să se vadă rezultatele muncii“

Emil Mitrache a fost broker de asigurări și a deținut chiar o pizzerie în apropiere de Hala Traian din București. Acesta este acum ghid turistic, în special pentru vizitatorii străini: „Continui și cu ghidajul. Este OK. Chiar încep să se vadă rezultatele muncii, să fiu solicitat. Eu fac numai cu turiști străini. Și e ok, îmi place, asta e foarte important“.

Acesta mărturisește că cel mai vizitat traseu este cel către Peleș, Castelul Bran și Brașov: „Cel mai vizitat drum este Peleș-Bran-Brașov și stau cu orele pe Valea Prahovei. Turiștii nu înțeleg. Sunt atâtea locuri, dar dacă ei vin setați că se uită pe internet și văd Dracula…”.

Emil Mitrache are doi băieți, unul în vârstă de 13 ani și cel mic de 11 ani.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro