Amprentă foto/Cristina Țopescu a folosit ultima oară telefonul pe 28 decembrie, la ora 09.54

Amprentă foto/Cristina Țopescu a folosit ultima oară telefonul pe 28 decembrie, la ora 09.54

Cristina Țopescu nu a mai fost activă pe WhatsApp de pe data de 28 decembrie, de la 9:54 dimineață. Informația a fost dezvăluită de jurnalista Aneta Sîngeorzan, duminică, după vestea morții vedetei TV.

Cristina Țopescu și-a folosit pentru ultima dată telefonul pe 28 decembrie, la 9.54 dimineață. Dacă aceea este și ziua morții, rămâne de văzut. Cert este că vecinii nu o mai văzuseră pe vedeta TV de multe zile, motiv pentru care au și alertat poliția. Informația a fost anunțată pe Facebook de jurnalista Aneta Sîngeorzan.

„Am vorbit cu Cristina Topescu in ultima luna de cateva ori, la telefon si pe whatsapp. Era consiliera ministrului Costache si voiam sa il invit in emisiunea mea medicala. Asta conteaza mai putin, dar e o introducere la ceea ce urmeaza sa zic. Cristina Topescu nu a mai fost activa pe whatsapp de pe data de 28 decembrie, de la 9:54 dimineata, oameni buni. Timp de 2 SAPTAMANI nu a intrat nici macar o singura data pe whatsapp, intr-o epoca in care telefonul mobil este prelungirea mainii noastre si intr-o epoca in care vorbim pe whatsapp mai mult decat la telefon, cu voce. De mai bine de doua saptamani nu a postat deloc pe retelele sociale, unde inteleg ca era foarte activa…”, a scris jurnalista pe Facebook.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...