Ana Bogdan e de neoprit! Are 7 victorii consecutive și s-a calificat în sferturi, la Lausanne

Ana Bogdan e de neoprit! Are 7 victorii consecutive și s-a calificat în sferturi, la Lausanne

Ana Bogdan (România, 39 WTA) s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Lausanne (Elveția), după ce a trecut în trei seturi, 6-0, 5-7, 6-3, de Dalila Jakupovic (Slovenia, 267 WTA).

Ana Bogdan merge ceas în Elveția. Foto Facebook

Sportiva noastră a obținut, joi, a 7-a victorie consecutivă în circuitul WTA și va lupta cu învingătoarea dintre Clara Burel (Franța, 84 WTA) și Emma Navarro (SUA, 53 WTA) pentru un loc în semifinalele turneului helvet.

Ana Bogdan traversează cea mai bună perioadă din carieră . Ea s-a impus săptămâna trecută la BCR Open Iași, în fața Irinei Begu, apoi a trecut în turul 1 de la Lausanne, unde este cap de serie numărul 3, de reprezentanta gazdelor, Simona Waltert (132 WTA), cu 2-6, 6-3, 6-3.

Premiu de 6.418 dolari

„Trebuie să recunosc că ea a jucat foarte bine și mi-a dat dureri de cap azi. Mă bucur că am avut energie să stau trei ore pe teren astăzi și să rămân pozitivă, chiar dacă mi-a fost greu. Poate că nu îmi plac antrenamentele și îmi place să stau mai mult pe teren în timpul meciurilor oficiale!”, a declarat Ana Bogdan la interviul acordat pe teren.

Sportiva română și-a asigurat un cec de 6.418 de dolari și 60 de puncte WTA după calificarea în sferturi la Lausanne.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”