Ana Bogdan strălucește sub ochii iubitului la Wimbledon: Poza cu sportivul care o face fericită

Ana Bogdan strălucește sub ochii iubitului la Wimbledon: Poza cu sportivul care o face fericită

Ana Bogdan (57 WTA) a deschis seria partidelor româncelor pe tabloul de la Wimbledon 2023 (3-16 iulie) cu un rezultat mare, care i-a adus și un cec valoros, pe măsura succesului obținut. Sportiva născută la Sinaia se pregătește acum de duelul cu americanca Alycia Parks (22 de ani, 51 WTA) pe care o va întâlni, în premieră, în circuitul WTA. Meciul va avea loc, miercuri, după ora 13.00 (Eurosport).

Până să vedem dacă Ana Bogdan va realiza o performanță istorică la Wimbledon 2023 – n-a depășit niciodată turul II, faza atinsă acum pentru a treia oară în carieră – putem vedea că românca a savurat din plin succesul ei din runda inaugurală. Mai ales că victoria de luni a fost obținută sub ochii iubitului ei, Simone Tempestini (28 de ani). Italian de origine, dar cu pașaport românesc acum, Tempestini e un foarte apreciat pilot de raliuri, cu rezultate notabile.

După triumful în prima zi de la Wimbledon, Ana Bogdan a postat o fotografie cu ea și cu Simone Tempestini, poza fiind însoțită și de o descriere scurtă: „Astăzi a fost special. Sunt atât de fericită și recunoscătoare“.

Bogdan jpg

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat