Ana Bogdan, victorie entuziasmantă în Dubai: Românca și-a asigurat un cec mare

Ana Bogdan, victorie entuziasmantă în Dubai: Românca și-a asigurat un cec mare

Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA 1.000 de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 2.788.468 de dolari, marţi, după ce a învins-o în runda a doua pe americanca Shelby Rogers cu 7-6 (7/3), 6-3. Bogdan (30 ani, 75 WTA), venită din calificări, a obţinut victoria după mai bine de două ore de joc (2 h 07 min).

Ana Bogdan s-a calificat în turul III, la Dubai Tennis Championships 2023

Rogers (30 ani, 45 WTA) a început mai bine meciul şi a condus cu 2-0 şi 3-1, dar apoi românca a revenit şi a egalat, 3-3. Cele două jucătoare au mers cap la cap până în tiebreak, deşi au mai realizat fiecare câte două break-uri. Ana Bogdan a dominat tiebreak-ul, câştigând cu 7-3.

Românca a avut un debut bun de set doi, cu 2-0, păstrându-şi avantajul până în finalul actului, când a încheiat cu break (6-3).

Ana Bogdan, care nu a mai întâlnit-o pe Roger până acum, şi-a asigurat un cec de 31.650 de dolari şi 135 de puncte WTA, iar în optimi o va întâlni pe americanca Jessica Pegula, a treia favorită, sau pe bulgăroaica Viktoria Tomova.

Tot marţi, Sorana Cîrstea a fost învinsă în turul al doilea de Karolina Muchova (Cehia), cu 6-4, 7-6 (7/4).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…