Analfabeții care ne conduc! Este incredibil cum dracu a ajuns imbecilul ăsta în atâtea poziții neștiind limba română!

Analfabeții care ne conduc! Este incredibil cum dracu a ajuns imbecilul ăsta în atâtea poziții neștiind limba română!

Iosif Nicoară, şeful de cabinet al preşedintelui CJ Timiş, a reuşit, într-o adresă de doar patru rânduri transmisă „Către, Toate compartimentele” din cadrul instituţiei, să comită o mulţime de greşeli. Nicoară şi-a asumat documentul, arătând că regretă erorile.

Conducerea Consiliului Judeţean Timiş a decis ca, pentru prevenirea infectărilor cu coronavirus, predarea şi ridicarea documentelor de la cabinetul preşedintelui CJ Timiş, Alin Nica, să se facă doar într-un anumit interval orar.

În acest sens, directorul de cabinet al preşedintelui CJ Timiş, Iosif Nicoară, le-a trimis angajaţilor din Consiliul Judeţean o informare cu noile reguli.

Din documentul făcut public de site-ul voceatimisului.ro reiese că, deşi are doar patru rânduri, scrisoarea este plină de greşeli, cu exprimări ca „limitarea prevenirii efectelor pandemiei” sau „mapele ridicate/predate se va face”.

„Având în vedere măsurile ce se impun pentru limitarea prevenirii şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, vă informăm că începând cu data de 15 noiembrie 2021, mapele predate/ridicate de la cabinetul preşedintelui, se va face după următorul interval orar: 08.15-9.00 predate ridicate şi 14.00 – 15 predate/ridicate”, este textul adresei transmise de Nicoară colegilor cin CJ Timiş.

Adresa transmisă de Iosif Nicoară colegilor din Consiliul Judeţean Timiş FOTO voceatimisului.ro

Contactat de Adevărul , Iosif Nicoară şi-a asumat greşelile făcute, punându-le pe seama neatenţiei. „Din păcate, redactarea acelui document şi transmiterea lui pe circuit a fost urmare a unei erori. Aşa e când munceşti mult şi nu eşti atent la anumite cuvinte. Este o eroare regretabilă din partea mea. Eu nu o să pot să spun acum, şi niciodată nu o să fac asta, că nu ştiu cine l-a redactat. Atâta vreme cât semnezi un astfel de document ţi-l asumi. Este o situaţie extrem de regretabilă. Nu credeam că un astfel de document poate să iasă din curtea unei instituţii. Regret nespus de tare că s-a ajuns ca un astfel de document să plece în maniera asta”, a declarat Iosif Nicoară.

Şeful de cabinet al preşedintelui CJ Timiş a mai declarat că o ironie a sorţii este că, de obicei, este foarte atent la ce spune sau scrie, fiind chiar pasionat de limba română. „Nu este vina nimănui decât a mea. Ironia situaţiei este că sunt foarte pasionat de limba română, sunt foarte atent la ce spun, la ceea ce scriu, dar pur şi simplu dintr-o grabă din asta majoră care nu are nicio scuză lucrurile s-au întâmplat cum s-au întâmplat. Poate că asta e lecţia pe care trebuia să o primesc”, a mai spus Iosif Nicoară.

Intrat în PNL după pensionarea din MAI

Potrivit presslaert.ro, Iosif Nicoară a intrat în PNL în 2019, după pensionarea din MAI. Sursa citată mai arată că numele lui Nicoară, care a lucrat la Poliţie de Frontieră, a apărut în dosarul şpăgilor din vămi, dar pe numele său nu a fost formulată vreo acuzaţie şi nu a fost pronunţată nicio condamnare. Preşedintele CJ Timiş, Alin Nica a declarat pentru pressalert.ro că l-a ales pe Nicoară să-i fie şef de cabinet „pentru capacitatea lui organizatorică”.„Am luat decizia după ce am verificat trecutul. Dacă erau probleme în trecut care să-mi ridice suspiciuni, nu luam această decizie”, a declarant Nica.



Citește și:

populare
astăzi

1 După ședința de 13 ore a Coaliției, Cîrstoiu le-a spus liderilor PSD și PNL că el le pune mandatul pe masă și a plecat

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...

4 Spasibo, Matei Păun / Nicușor Dan, publicitate electorală de 200.000 euro de la un afacerist pro-rus

5 Ramzan Kadîrov ar fi pe moarte