Analogul Twitter de la Meta a devenit disponibil pentru descărcare în App Store

Analogul Twitter de la Meta a devenit disponibil pentru descărcare în App Store

Aplicația Threads, un analog al Twitter de la Meta Corporation a devenit disponibilă pentru descărcare în segmentul american al App Store la ora 19:00, ora Coastei de Est a SUA (02:00, ora Bucureștiului, pe 6 iulie). Programul este disponibil și pentru descărcare în România, dar funcționează numai când VPN-ul este activat.

Anterior, descrierea Threads din App Store indica faptulcă utilizatorii vor putea descărca aplicația începând cu 6 iulie. Compania a lansat ulterior o numărătoare inversă care s-a încheiat miercuri seara. Aplicația este deja disponibilă pentru descărcare pe dispozitivele Apple și se propune autorizarea ei folosind un cont Instagram.

După cum se menționează în descrierea aplicației, Threads va fi „un loc în care comunitățile se reunesc” pentru a discuta toate preocupările lor. Utilizatorii sunt încurajați să urmărească și să interacționeze cu persoane de interes și persoane care au idei similare, precum și să împărtășească idei, opinii și creativitate.

După cum a relatat anterior The Wall Street Journal , directorul de produse al Meta, Chris Cox, a susținut că firma a fost în discuții cu prezentatoarea TV Oprah Winfrey și cu Dalai Lama pentru a fi de acord să folosească aplicația.

Pe 22 iunie, CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, a acceptat o confruntare cu proprietarul Twitter, Elon Musk, care l-a provocat la o luptă după ce intențiile Meta de a lansa un concurent pentru Twitter au apărut online. Oamenii de afaceri au fost de acord să lupte în arena din Las Vegas. Mama Tesla și proprietara SpaceX, May Musk, a anunțat ulterior că a anulat lupta fiului ei cu Zuckerberg. Totodată, președintele UFC crede că lupta va avea loc și va deveni cea mai văzută din istorie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

4 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

5 „Ar fi primul val al ofensivei”