Anamaria Prodan, după bătaia cu Reghe: „Familia noastră nu va mai comenta absolut nimic public”

Anamaria Prodan, după bătaia cu Reghe: „Familia noastră nu va mai comenta absolut nimic public”

După bătaia din plină stradă de vineri cu fostul soț, Anamaria Prodan susține că nu va mai face niciun fel de comentarii publice despre viața privată a familiei sale ori despre fostul său partener de viață.

Anamaria Prodan leagă pasul pe care a decis să-l facă de botezul fiului soțului ei cu Corina Caciuc, care se desfășoară duminică, explicând că de dragul copiilor, familia a decis să îngroape securea războiului, măcar de ochii publicului.

„Noi familia Prodan ii uram celui mic Liam viața de vis ! Pt a pune stop speculațiilor apărută in presa va anunțam ca de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre ! Din respect și dragoste pt copiii familiei noi ne rezervam dreptul de a Închide absolut orice comentariu iar avocații vor încerca sa soluționeze totul in cel mai scurt timp. Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie sa închidă absolut tot. Ceea ce fac anumite publicații nu ne interesează și înțelegem ca și doresc faima și bani ! Destul pe spatele familiei noastre. Greșelile, supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pt noi ! Avem rugămintea sa nu instigați cu știri eronate opinia publica privind evenimentul sotului meu. Ii dorim tot binele din lume și ne dorim sa găsim cât de repede o rezolvare. Mulțumim anticipat , familia Prodan / REGHECAMPF”, a scris Anamaria Prodan într-o postare pe Instagram.

Antrenorul Laurențiu Reghecampf și fosta sa soție, Anamaria Prodan au fost implicați vineri, 23 septembrie, într-un conflict. Ei au ajuns în acea seară la Secția de Poliție din Snagov, polițiștii cercetând împrejurările în care a avut loc violența domestică.

Impresara susține că a fost îmbrâncită de fostul soț, în timp ce antrenorul a făcut plângere că a fost pălmuit, el având și urme de violență la nivelul feței, potrivit IPJ Ilfov. Polițiștii vor emite ordine de protecții provizorii, pentru amândoi, conform surselor Adevărul.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Qatar, țara în care pierzi 1.000 de dolari și iei banii înapoi a doua zi: Reportaj cu un caz aproape ireal

2 Ce conținea sticluța din care a băut Simona Halep la US Open, când a fost prinsă dopată

3 „M-a pupat pe gură, m-a lins pe faţă, m-a înghesuit în geam de parcă eram un obiect la dispoziţia lui”

4 Și doamna a „asexuat” cu Borcea?

5 Foarte interesante amănunte!