Anamaria Prodan i-a făcut plângere penală Corinei „Gură de aur”

Anamaria Prodan i-a făcut plângere penală Corinei „Gură de aur”

Anamaria Prodan i-a făcut plângere penală Corinei Caciuc, după ce aceasta din urmă ar fi aparut cu geanta ei de firmă pe mână, dezvăluie Click.ro .

Anamaria Prodan i-a făcut plângere penală Corinei Caciuc. Foto: Instagram

Anamaria Prodan e necruțătoare cu Laurențiu Reghecampf și amanta acestuia, Corina Caciuc! Click! a aflat, în exclusivitate, că nu doar antrenorul Universității s-a ales cu două plângeri penale din partea impresarei, dar și amanta Corina Caciuc. Aceasta ar fi apărut în poze cu geanta impresarei FIFA pe mână!

Se încinge războiul pe viață și pe moarte între Anamaria Prodan și încă soțul ei, Laurențiu Reghecampf! După ce antrenorul Universității Craiova a anunțat-o în direct pe impresară la Realitatea Plus că trebuie să se prezinte la primul termen de divorț pe 7 februarie 2022, impresara a contraatacat năucitor!

A câștigat Ordonanța prin care soțul ei îi interzicea să-i folosească până și numele de Reghecampf, iar apoi a introdus prin avocații săi două plângeri penale împotriva lui Laurențiu Reghecampf.

Citește integral pe Click.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...