Anamaria Prodan, înfrângere dură în instanţă: Câţi bani trebuie să-i dea Reghecampf

Anamaria Prodan, înfrângere dură în instanţă: Câţi bani trebuie să-i dea Reghecampf

Din păcate pentru Anamaria, lucrurile nu vor sta aşa cum şi-a imaginat. Pentru că, potrivit Digi Sport , Tribunalul Ilfov a judecat apelul depus de Reghecampf împotriva hotărârii Judecătoriei Buftea prin care acesta din urmă a fost obligat la plata unei cote de 1/3 din totalul veniturilor sale lunare.

Verdictul dat acum de instanţă: „Reghe“ va plăti o pensie alimentară fixă, de 2.000 de euro pe lună. Decizia e definitivă.

Aşadar, în loc să ia o treime din veniturile lunare ale antrenorului, fosta soţie trebuie să se mulţumească acum cu o sumă mult mai mică. În plus, Digi Sport a notat că Anamaria Prodan a fost obligată să-i plătească lui Laurenţiu Reghecampf cheltuielile cu avocatul, de peste 9.000 lei!

Aceste informaţii au fost confirmate pentru sursa citată de către Adrian Căvescu, avocatul lui Laurenţiu Reghecampf.

Reghecampf are să-mi dea 50.000 de euro, pentru perioada în care a plecat de acasă, nu i-a păsat de copii. În plus, de acum, din salariul de 40.000 îmi va datora 15.000 de euro. Să nu creadă că nu va plăti!

Anamaria Prodan, săptămâna trecută

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”