Anamaria Prodan, la INML după conflictul cu Reghecampf: avea brațul imobilizat și șchiopăta VIDEO

Anamaria Prodan, la INML după conflictul cu Reghecampf: avea brațul imobilizat și șchiopăta VIDEO

Anamaria Prodan a mers la Institutul Național de Medicină Legală pentru a obține un certificat medico-legal, după ce în urmă cu trei zile impresara și antrenorul s-au bătut în fața vilei de la Snagov.

Anamaria Prodan a mers la INML. Foto: Captură video YouTube/ România TV

Antrenorul Laurențiu Reghecampf a mers, sâmbătă, la INML după altercație.

Impresara a fost surprinsă având brațul imobilizat și șchiopătând, fiind ajutată de o prietenă, conform imaginilor publicate de România TV.

Nu este cunoscut, în acest moment, diagnosticul pus de cadrele medicale impresarei și nici cât de grave sunt urmările altercației cu antrenorul.

Laurențiu Reghecampf s-a prezentat, luni, în fața judecătorilor, unde a avut loc un nou termen în procesul de divorț. Însă, Anamaria Prodan nu s-ar fi prezentat la această nouă înfățișare, conform sursei citate.

Altercația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Impresara și antrenorul, care se află în plin proces de divorț, au ajuns la o altercație fizică, vineri seara, 23 septembrie.

Anamaria Prodan susține că a fost îmbrâncită de antrenor, în timp ce Reghecampf a făcut plângere că a fost pălmuit, el având și urme de violență la nivelul feței, conform IPJ Ilfov.

La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliției Stațiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47 de ani, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeași subunitate de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând și numărul de urgență 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliției faptul că a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului, cât și femeii respective. În cadrul activităților specifice polițiștii din cadrul Politiei Statiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecție Provizorii. În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe”, se arată în comunicatul Poliției Snagov.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...