Anamaria Prodan sare în apărarea fraților Tate: „În România, întâi ești arestat, apoi se caută dovezile“

Anamaria Prodan sare în apărarea fraților Tate: „În România, întâi ești arestat, apoi se caută dovezile“

Anamaria Prodan sare în apărarea fraților Andrew și Tristan Tate susținând că legea trebuie făcută în sala de judecată, cu probe, nu la televizor. Andrew Tate i-a mulțumit.

Anamaria Prodan FOTO Instagram

Anamaria Prodan susține că dreptatea trebuie să se facă la judecătorie, nu la televizor. Anamaria Prodan susține că ar fi trebuit să îi aresteze pe milionari dacă ar fi fost probe concrete. „Să nu facem circ mediatic aiurea căci dacă nu se va dovedi vinovăția lor, oare ce se va întâmpla? Circul asta mediatic e toxic pentru o societate! În România, întâi ești arestat, după care se caută dovezile. Eu că cetățean al României sunt siderată și oripilată că trăim aceste momente.

Normal eu știu că este invers în viață asta! Avem dovezi și arestăm. Statul român plătește atât de mulți bani pentru arestarea acestor oameni care sunt vinovați înainte de a administra probe de vinovăție... De multe ori se întâmplă să nu se dovedească acuzațiile... cine mai șterge demență creată de media din viață acelor oameni?

Oare nu se pot judecă în arest domiciliar? Oare sunt criminali atât de periculoși? Întreb doar! Există dovezi clare cu privire la acest caz? Înțeleg că fetele din acest dosar sunt pe arest domiciliar. Oare de ce nu putem trata că niște profesioniști cazurile acestea "celebre"? Oare de ce trebuie să facem un circ mediatic din orice? Nu cred că fac cinste țării! Am înțeles că s-au predat singuri acești doi frați.

Puteau să fugă, cred eu... De ce să arestăm, repet, înainte să avem toate probele incriminatorii? Asta mi se pare incredibil. Se "scapă" informații în presă... multe. De ce? Unde în lume există așa ceva?

Dacă sunt vinovați, cu siguranță se vor strânge probe și își vor face pedeapsa. Unde este prezumția de nevinovăție? De ce nu se aplică în România? Oare facem aceste circuri mediatice pentru a distrage atenția de la lucrurile care sunt importante cu adevărat? Oare cât plătește statul român despăgubiri în situația de nevinovăție?

Cine șterge imaginile din memoria familiilor acestor oameni? Eu cred că trebuie să ne înălțăm că nație! Să facem lucrurile cum trebuiesc făcute. Arestează persoanele doar dacă ai dovezi foarte clare! Dacă nu ai dovezi, pune-i în arest domiciliar!“, spune impresara.

Andrew Tate a ținut să-i mulțumească pe contul lui de Twitter impresarei. „Mulțumesc, Anamaria Prodan, pentru că susții dreptatea“.

Frații Tate rămân în arest preventiv FOTO Inquam/ Octav Ganea

Frații Tate rămân în arest preventiv FOTO Inquam/ Octav Ganea

Andrew și Tristan Tate sunt cercetați pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol. Curtea de Apel Bucureşti a decis definitiv, luni, ca ei să rămână în arest preventiv, pentru o pentru o perioadă de 30 de zile, după ce contestația le-a fost respinsă. Magistrații mențin decizia de prelungire a mandatelor de arestare, luată pe 21 februarie, de Tribunalul Bucureşti.

Anchetatorii susţin că fraţii Tate racolau tinere sub pretextul începerii unei relaţii de iubire , după care le duceau într-o casă din judeţul Ilfov, unde erau obligate să producă clipuri video, ce erau postate pe site-uri pentru adulţi.

Cei doi fraţi le induceau în eroare pe tinere că ar dori o relaţie de căsătorie/concubinaj şi că ar avea faţă de ele sentimente reale de iubire (metoda 'loverboy').

Femeile ar fi fost ulterior transportate şi adăpostite într-un imobil din judeţul Ilfov, unde, prin acte de violenţă fizică şi constrângere psihică (intimidare, supraveghere constantă, controlul şi invocarea de pretinse datorii), ar fi fost exploatate sexual de membrii grupului.

Ele ar fi fost forțate să filmeze materiale pornografice, difuzate prin intermediul unor platforme de socializare, în scopul obţinerii de beneficii financiare importante. Sumele de bani erau obţinute ca urmare a accesării materialelor de către utilizatori.

Victimele le-au povestit anchetatorilor că în vila din judeţul Ilfov era amenajat un studio de videochat, fiind întâmpinate la venire de paznici înarmaţi. Totodată, ele ar fi fost obligate să îşi facă tatuaje cu mesajul "owned by Tate".

Până în prezent au fost identificate şase persoane vătămate care au fost exploatate sexual de grupul condus de cei doi fraţi britanici.

În timpul anchetei, procurorii DIICOT au pus sechestru pe mai multe bunuri deţinute de fraţii Tate în România, respectiv imobile şi maşini de lux.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”