Anca Ţurcaşiu, primele declaraţii despre divorţ

Anca Ţurcaşiu, primele declaraţii despre divorţ

La aproape un an de la divorţul de medicul stomatolog Cristian Georgescu, Anca Ţurcaşiu a făcut dezvăluiri, în premieră, despre viaţa sa personală, în emisiunea “Poezie şi delicateţuri” de la Prima TV.

Anca Turcaşiu şi medicul Cristian Georgescu formau unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz şi puţină lume se aştepta la o despărţire după 22 de ani de căsnicie şi un copil de 21 de ani.

Anca Ţurcaşiu (51 de ani) şi Cristian Georgescu (53 de ani) au decis însă să o ia pe drumuri separate, în iulie anul trecut. Cauza divorţului se pare că ar fi fost o relaţie extra-conjugală a fostului soţ, însă Anca Ţurcaşiu nu a vorbit niciodată despre asta.
Solista a făcut, în premieră, dezvăluiri despre acest subiect încă dureros pentru ea, în emisiunea “Poezie şi delicateţuri”, găzduită Mircea Dinescu, la Prima TV. “Nu am trăit drame la viaţa mea, ci anumite etape pe care le-am considerat o sursă de putere. Când te afli într-un context nefericit, nu trebuie să rămâi acolo, ci să te ridici şi să mergi mai departe. Mie acest lucru mi-a dat sentimentul că sunt un om foarte puternic. Poate că am ieşit şifonată, dar şifonarea asta duce către înţelepciune”, a mărtirisit artista.

Citeşte mai mult pe click.ro.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Rusu, solistul hitului „Iarba verde de acasă“, va sta în închisoare trei ani VIDEO

2 „Era ciufulit și nearanjat, m-a luat în brațe, mă mângâia și mă pupa” / Dezvăluirile fără perdea ale amantei lui Ludovic Orban

3 VIDEO Priviți ce face vietnamezul ăsta într-o fabrică din Cluj

4 Cântărețul Mircea Rusu a fost încarcerat / El este autorul hitului „Omul bun și pomul copt”

5 Foarte interesant! / De ce a venit șeful KazMunaiGaz, patronul Rompetrol, în România