Anchetă de proporții după moartea lui Valentin Gherebe, fondatorul brandului Anonymous, găsit în stare de putrefacție în apartamentul din București

Anchetă de proporții după moartea lui Valentin Gherebe, fondatorul brandului Anonymous, găsit în stare de putrefacție în apartamentul din București

Polițiștii din Capitală au deschis o anchetă după ce au fost sesizați cu privire la faptul că într-un imobil din sectorul 1 a fost descoperit decedat un bărbat. Surse din anchetă, citate de News.ro, afirmă că este vorba despre Valentin Gherebe, fondatorul brandului Anonymous, care se ocupă cu organizarea de petreceri.

Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, a fost găsit mort, într-o stare avansată de putrefacție, fără răni vizibile pe corp, în aprtamentul său din Sectorul 1.

Corpul a fost transportat, marți, la INML pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei morții. Anchetatorii au deschis un dosar de moarte suspectă.

Anonymous este un brand care se ocupă cu organizarea de petreceri, fondat în 2010 de Valentin Gherebe, fost component al naționalei de hochei.

Am fost primul promoter care a înființat conceptul de Pool Party de 24 de ore, îmi amintesc că au mixat atunci Mihai Popoviciu, Negru si Toygun, în fata peste 2000 de persoane și primul din România care a organizat un rooftop party, la 18 Lounge și cred ca asta m-a și diferențiat, căutând mereu locații noi, inedite. Am încercat prin evenimentele mele să aduc în plus, locații de top, decor ș concepte originale cum ar fi „Black Anonymous”, declara în 2018 Valentin Gherebe, într-un interviu pentru djsets.ro .

„Ne vedem dincolo și mai povestim”

Prietenii și cei care l-au cunoscut au transmis zeci de mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare .

„Mi-aș fi dorit să văd atât de multe mesaje despre tine atunci când erai în viață Valentin Gherebe.Ai fost un visător și un creator! Mă bucur că te-am cunoscut și îți mulțumesc pentru scurta călătorie oferită de proiectul tău Anonymous. Mă doare să știu că nu am putut să fac mai mult pentru a te ajuta să zâmbești mai des. MISSION FAIL FOR ALL OF US! Ne vedem dincolo și mai povestim. Drum lin să ai”, a scris un apropiat pe Facebook.

-----
”La data de 31 ianuarie, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că într-un imobil din sectorul 1 a fost descoperit decedat un bărbat.
Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri - Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”, arată comunicatul Poliției Capitalei.
Trupul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu