Anchetă în cazul polițistului care și-a pierdut încărcătorul. Ce s-ar fi întâmplat cu acesta

Anchetă în cazul polițistului care și-a pierdut încărcătorul. Ce s-ar fi întâmplat cu acesta

Un polițist din București a pierdut încărcătorul de la pistol în seara de 7 noiembrie. Poliția Capitalei a transmis la acel moment că a fost deschisă o anchetă, iar acum revine cu mai multe clarificări despre caz.

Încărcătorul armei polițistului din București ar fi fost aruncat la gunoi / Foto: IGPR

„Polițiștii Secției 12 au demarat, de la acel moment, cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.”, a transmis joi Poliția Capitalei.

Potrivit sursei, în urma investigațiilor efectuate, s-a refăcut traseul echipajului de poliție și s-a stabilit faptul că, în cursul acelei seri, în urma unei intervenții, ce a presupus conducerea unei persoane la sediul secției, o persoană dintr-un grup de 3, care ar fi asistat de pe margine la eveniment, ar fi luat încărcătorul armei și l-ar fi aruncat la gunoiul dintr-o societate comercială de alimentație publică.

Cele 3 persoane au fost conduse la audieri, în baza unui mandat de aducere, în vederea stabilirii condițiilor în care s-a produs evenimentul.

În continuare sunt efectuate demersuri, împreună cu reprezentanții firme de salubritate, în vederea identificării încărcătorului și a muniției aferente”, a mai transmis poliția.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…