Anda Adam a recunoscut ce relație are cu soacra: „Cu ea lângă tine este absolut imposibil, e mare problemă!”

Anda Adam a recunoscut ce relație are cu soacra: „Cu ea lângă tine este absolut imposibil, e mare problemă!”

Cântăreața Anda Adam este mai fericită ca niciodată. După ce s-a căsătorit civil, la sfârșitul anului trecut, cu bancherul Yosif Eudor Mohaci, artista mărturisește că se înțelege de minune și cu mama acestuia.

Anda Adam se înțelege de minune cu soacra FOTO Arhivă

Într-un interviu pentru ego.ro , artista a povestit despre relația pe care o are cu soacra sa.

Aceasta este o glumă de-a noastră, cu soacra. Orice e nasol, e de vină soacra! Dar nu că așa ar fi pe bune. E funny, ne distrăm pe acest subiect! Eu mă înțeleg foarte bine cu soacra, singura mențiune pe care o am este că gătește prea des și prea bine! Noi nu ne putem abține. Dacă intri la dietă și ai o soacră ca a mea, e mare problemă! Să ții o dietă cu ea lângă tine este absolut imposibil!(...) Mai dă și o poză: „Hai, mamă, vă aștept la masă!”. Nu te poți abține!”, a povestit Anda Adam.

Cum l-a cunoscut pe Yosif

Într-o emisiune la Pro TV, artista a dezvăluit cum a avut loc întâlnirea cu Yosif.

Cu logodnicul meu m-am cunoscut la munte, am crezut că voia o poză, a venit să se bage în seamă, nu știa cine sunt. El era tot cu fetița, uite, fetița mea e aici, o duc la fetița ta? Mi-a devenit întipărit în minte chipul lui, imediat ce a plecat de lângă mine am zis, wow, ai văzut ce ochi avea tipul ăsta? Întâmplarea a făcut ca el să fie la recepție a doua zi când eu am coborât, l-a recunoscut fetița mea. (…) Mi-a lăsat numărul la recepție, el e francez și e romantic. Nu l-am sunat niciodată, au trecut patru luni și el m-a căutat pe Instagram. Până la urmă am văzut mesajul, din atâtea. Era și ziua lui de naștere”, a declarat Anda Adam, conform sursei citate. Cântăreața spunea că între ei a fost dragoste la prima vedere.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat