Andone (Dinamo): Cu toate că am avut posesia, am dat impresia de echipă bună, dar nu suntem o echipă bună

Andone (Dinamo): Cu toate că am avut posesia, am dat impresia de echipă bună, dar nu suntem o echipă bună

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo București, Ioan Andone, a declarat luni seara, la finalul partidei de la Târgu Mureș, câștigată de ASA cu scorul de 2-1, că acesta a fost un meci nereușit și că deși echipa sa a avut posesia a dat doar impresia că ar fi o echipă bună, fiindcă în realitate nu este.

''Un meci nereușit pentru noi, cu toate că am avut posesia și am dat impresia de echipă bună, dar nu suntem o echipă bună. Nu am făcut o partidă bună. Se continuă, la fel cum am făcut la meciul cu Mediaș, la care nu mi-a plăcut evoluția noastră, am făcut mari greșeli, la fel și astăzi. Nu trebuie să dăm vina pe arbitri, vorbești și de arbitri, dar întâi te uiți în curtea ta. Te uiți de ce nu bați la Târgu Mureș cu 5-0, dacă ești echipă, cu 3-0. (...) Din vina noastră am ajuns să pierdem acest meci, nu că a jucat Târgu Mureșul mai bine, nu că au greșit arbitrii, că sunt greșelile astea omenești, nu mai e ca pe vremuri când se făcea pe bani. Aia să fie clar! Și noi să ne uităm în curtea noastră și oricum o să avem o discuție destul de serioasă'', a spus Ioan Andone.

Acesta a spus că a adus în ultima perioadă în lot jucători foarte buni și că cei care nu vor demonstra că au atitudine de Dinamo, vor sta pe banca de rezerve și chiar în tribune.

''Oricum acum nu mai sunt titulari niciunul, că au venit jucători buni pe care-i am, am jucători foarte buni. O să intre în competiție, o să stea în tribună, o să stea pe bancă cine nu-și pune aici sufletul și nu are atitudine de Dinamo. Eu le-am spus-o, eu am câștigat campionate cu Dinamo și ca jucător și care antrenor și aia caut și le cer, nu să plângă de arbitri și de nu știu ce. Să lăsăm asta, pentru că jocul nu e ceea ce trebuie. Ne-au lăsat să ținem posesia mingii și în ultimii 30 de metri nu am rupt ritmul, numai în stânga, în dreapta câte o pasă, hai câte o centrare la Bizon (Gnohere, n. red.). Păi asta e Dinamo? Eu cred că mă confundă pe mine, dar o să vedem săptămâna viitoare. De joc nu sunt prea multe de spus, ești dezamăgit, normal, e prima înfrângere, dar și cu Mediașul nu am făcut partidă bună și uite că se repetă. Cu plecarea jucătorilor la lot (național, n. red.) — avem cam mulți pe la naționale, cred că ar trebui să se uite și la alte echipe, nu numai la Dinamo, să ni-i mai lase pe acasă'', a subliniat Andone.

ASA Târgu Mureș a învins-o pe Dinamo București cu scorul de 2-1 (0-0), luni seara, pe teren propriu, în ultima partidă din etapa a șaptea a Ligii I de fotbal .

În urma acestei partide, ASA a cucerit primele sale puncte din acest campionat, după șase eșecuri consecutive.

AGERPRES/(A — autor: Dorina Matiș, editor: Mihai Țenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”