Andra Botez, concurenta de la „Vocea României“ pentru care Irina Irimes s-a așezat în genunchi: „Mă închin în fața ta“

Andra Botez, concurenta de la „Vocea României“ pentru care Irina Irimes s-a așezat în genunchi: „Mă închin în fața ta“

Andra Botez, o concurentă în vârstă de 38 de ani, a întors toate scaunele, iar publicul și antrenorii au aplaudat-o în picioare, la unison.

Andra Botez, pe scena de la „Vocea României“ FOTO Pro TV

O improvizație de jazz, pe melodia „Spain“ și cele mai înalte note auzite până acum, în acest sezon, au fost atuurile Andrei Botez, iar antrenorii au luptat cu toate armele pentru a o convinge să vină în echipele lor.

Concurenta a ridicat publicul în picioare, iar preț de secunde întregi tot ce s-a auzit au fost doar aplauze. Momentul artistic l-a făcut până și pe Pavel Bartoș să exclame din culise: „E de pe altă planetă!“.

Și antrenorii au aplaudat-o la unison, iar Irina Rimes s-a așezat în genunchi, pe scenă: „Andra, știi de când te aștept eu la Voce? Am rămas fără cuvinte. Este un privilegiu să o avem aici și, în general, în industria din România și mă simt și mai recunoscătoare că ai venit și vreau să-ți mulțumesc și mă închin în fața ta. Te rog din suflet, nu o să-mi iert dacă nu vii în echipa mea“, a spus Irina Rimes.

Ce antrenor a ales Andra Botez

Atât Irina Rimes, cât și Theo Rose o știau pe Andra Botez. „V-o prezint eu, dacă nu știți cine e. E un artist extraordinar, e vocal coach, la Iași“, a spus Theo Rose.

Denis The Motans nu a ezitat să folosească butonul de blocare împotriva lui Tudor Chirilă. „Îmi pare foarte rău că sunt blocat. Mă simt mult mai nasol decât arăt. Alege orice, dar nu Denis sau Irina“, a spus Tudor Chirilă.

Am vrea să ne lași să te facem mai celebră decât ești. Și mi se pare că nici nu ai toate țiglele pe casă, așa că te-ai potrivi în echipa noastră“, a încercat Smiley s-o convingă, cu umor.

La final, concurenta din Iași a ales să intre în ehipa Irinei Rimes.

Andra Botez este profesoară de tehnică vocală și solistă în trupa de jazz Andra Botez, alături de care a concertat în țară și în străinătate. Trupa s-a înființat în 2016 și din ea face parte și soțul Andrei. Concurenta din Iași e căsătorită și are două fetițe.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina