Andreea Bălan, despre legătura cu Petrișor Ruge: „Unul fără celălalt nu se poate!”

Andreea Bălan, despre legătura cu Petrișor Ruge: „Unul fără celălalt nu se poate!”

Andreea Bălan cunoscută ca și cântăreață, dar și dansatoare excepțională, a făcut dezvăluiri despre legătura ei cu Petrișor Ruge, partenerul ei de scenă și cel cu care a dansat în cadrul unor emisiuni. Ea a mai vorbit despre fiicele ei, care sunt adtiste talentate.

Andreea Bălan și Petrișor Ruge au fost parteneri la „Dansez pentru tine”

Andreea Bălan a vorbit despre toate acestea în cadrul unui interviu acordat publicației Ego .

Despre fiicele ei, Andreea Bălan, spune că sunt îndreptate către artă, astfel că vedeta are grijă să investească în visul lor. Ella și Clara sunt obișnuite să o vadă pe mama lor dansând, mai ales pentru că aceasta repetă cu Petrișor Ruge și echipa sa chiar și acasă pentru a se asigura că fanii au parte de spectacole de neuitat.

Au zis că vor să fie cântărețe și atunci le-am mutat la George Enescu. Urmează să facă și pian. Fac înot, patinează, fac tot felul de lucruri. Mă lovesc, sunt plină de vânătăi, de obicei nu știu când mă lovesc. (n.r. la dans) Și ele dansează”, a spus ea în cadrul interviului.

Ella ia cursuri de dans, sunt convinsă că talentul se moștenește. Din doctori ies doctori, din artiști tot artiști. Ce pot să fie? Actrițe, cântărețe sau balerine. Petrișor și fetele vin des la noi acasă, repetăm împreună. Ele sunt obișnuite să o vadă pe mami zburând. Petrișor le ia și pe ele, dansează și cu ele, astfel că sunt obișnuite”, a mai spus vedeta.

Legătura cu Petrișor Ruge, o prietenie veche

Andreea Bălan și Petrișor Ruge dansează de 17 ani împreună, bucurându-se, în același timp, de o legătură de prietenie indestructibilă. Vedeta a mărturisit că se înțelege din priviri cu partenerul său de scenă. Mai mult, cei doi se aseamănă în anumite privințe:

Noi dansăm de 17 ani împreună. Este cea mai longevivă relație de prietenie, dar și de scenă. Unul fără celălalt nu se poate. Ne completăm foarte bine pe scenă și ne înțelegem foarte bine ca prieteni. Ne înțelegem deja din priviri. Pe scenă pur și simplu ne uităm unul la celălalt și știm deja ce trebuie să facem, ce urmează”, spune Andreea Bălan.

Ne asemănăm ca ambiție. Dacă nu eram amândoi suficient de nebuni și de ambițioși nu aveam cum să facem toate acrobațiile și toate lucrurile grele. Sunt foarte grele. Pare că sunt ușor executate, dar când un lucru pare ușor înseamnă că e o muncă foarte mare în spate ca să pară așa, dar este greu”, a mai menționat ea.

„Îmi trebuie un bărbat mai puternic ca mine”

Deși a mai avut și alți parteneri de dans, Andreea Bălan spune că Petrișor Ruge a fost preferatul ei și că mereu revine la vechiul ei partener de scenă. Ea a mărturisit că este singurul care poate face față energiei și forței ei, atunci când dansează.

Doar Petrișor. (n.r. îi face față atunci când vine vorba de dans) Am mai încercat, de-a lungul timpului, să mai dansez și cu alți băieți. Eu sunt foarte agitată, am o energie foarte mare și îmi trebuie un partener de dans la fel de agitat sau poate și mai și, care să mă strunească, să mă stăpânească și să mă conducă. Ca și în viața personală, eu sunt o femeie foarte puternică și îmi trebuie un bărbat mai puternic ca mine”, a mărturisit ea.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale