Andreea Bălan s-a transformat în Andreea Cornea. Iubita tenismenului, „antrenoare” și în Cupa Davis

Andreea Bălan s-a transformat în Andreea Cornea. Iubita tenismenului, „antrenoare” și în Cupa Davis

Andreea Bălan și-a făcut o obișnuință din a fi alături de iubitul său, Victor Cornea, la turnele în care acesta participă. A făcut-o în acest an la Australian Open, o face și la partida Grecia - România, care debutează astăzi în Cupa Davis. Cântăreața are statul oficial, fiind declarată antrenoare de partenerul ei.

Legitimația Andreei Cornea Bălan de la Cupa Davis

Pentru a-l însoți pe Victor Cornea la antrenamente, dar și la meciuri, Andreea Bălan a primit o legitimație ca invitat al naționalei României în Grecia. Ceea ce a surprins a fost numele complet al Andreei Bălan de pe respectiva legitimație. Pe actul oficial al cântăreței apare numele Andreea Cornea Bălan, motiv pentru care internauții s-au întrebat dacă nu cumva cei doi s-au căsătorit în secret.

Andreea Bălan a dezmințit totul și a explicat motivul pentru care pe legitimația sa era trecut și numele de familie al iubitului său. ”Acesta este badge-ul (n.r. legitimație) meu. La fiecare turneu eu am câte un badge, așa ca să pot să intru în diverse locuri numerotate (0, 3, 5 și 9). El, în schimb, intră în mai multe locuri.

Andreea Bălan îl susțin peste tot pe Victor Cornea. Foto Instagram

Andreea Bălan îl susțin peste tot pe Victor Cornea. Foto Instagram

Face colecție de legitimații

Eu sunt coach (n.r. antrenor) de data asta, altă dată sunt wife (soție), altădată sunt fizio, altă dată sunt… nu știu ce mai sunt. Deci, de fiecare dată sunt trecută altfel. Și mă amuz pentru că fac colecție de aceste badge-uri le-am strâns pe toate. Am și mingi pe care le păstrez, le strâng pe toate”, a explicat Andreea Bălan pentru as.ro.

În această situație, se naște întrebarea cum de forurile internaționale nu cercetează acuratețea informațiilor transmise de federații și de jucători atunci când se fac acreditările pentru cei din staff.

Azi s joacă primele meciuri ale întâlnirii Grecia - România

Marius Copil îl va înfrunta pe Stefanos Tsitsipas, numărul 10 mondial, astăzi, de la ora 16.00, în primul meci de simplu al întâlnirii care opune echipele Greciei şi României, în play-off-ul pentru Grupa Mondială I a Cupei Davis, potrivit tragerii la sorţi efectuate la Atena.

În al doilea meci de simplu se vor întâlni Nicholas David Ionel (21 ani, 265 ATP) şi Aristotelis Thanos (22 ani. 1.433 ATP), un duel în premieră. Ziua de duminică va începe cu meciul de dublu (12:00), care va opune perechea alcătuită din Marius Copil (815 ATP la dublu) şi Victor Vlad Cornea (30 ani, 68 ATP la dublu) şi fraţii Petros Tsitsipas (23 ani, 107 ATP la dublu) şi Stefanos Tsitsipas (125 ATP la dublu).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat