Andreea Bălan și Andreea Antonescu, „cel mai rușinos moment din carieră!”, la America Express

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, „cel mai rușinos moment din carieră!”, la America Express

În finala America Express, cele trei echipe au avut parte de cele mai tari aventuri pe Drumul Aurului. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au trecut și prin cel mai rușinos moment din carieră.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, „cel mai rușinos moment din carieră!” la America Express

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au făcut un show incendiar la America Express, în timpul unei misiuni cu nămol. Cele două vedete au atras privirile tuturor celor din jur, chiar și ale celorlalți concurenți care s-au oprit să le admire corpurile pline de nămol.

Ediția 39 din America Express a continuat cu misiunea care le-a dat mari bătăi de cap vedetelor. Cele trei echipe au avut de împodobit un autobuz de carnaval după care au fost nevoiți să caute încă 18 persoane care să îi ajute în următoarea misiune.

După ce au strâns 18 persoane, concurenții au pornit la drum și au ajuns în locul unde i-au învățat pe noii coechipieri să danseze. În funcție de cum dansau, concurenții au primit note de care au avut nevoie la finalul zilei pentru a prinde un loc mai bun în clasament. Deși au obținut cele mai bune note, Andreele nu au ajuns la Irina Fodor atât de aproape față de prima echipă, cea formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea, așa că aceștia au câștigat un mare avantaj pentru a doua zi.

Echipele au ajuns la o probă foarte interesantă pentru cei din jur mai ales, acolo unde au beneficiat și de proprietățile benefice ale nămolului. Concurenții trebuiau să umple o găleată cu nămol pe care îl aduceau pe propriul corp din cel mai mic vulcan din Columbia. Așadar, aceștia au intrat la propriu în vulcan și s-au umplut de nămol.

Andreele au făcut show și au atras toate privirile. Cele două au ales să păstreze mai multe haine pe ele pentru a aduna cât mai mult noroi. De asemenea, au mai recunoscut și că acesta a fost unul din cele mai rușinoase momente prin care au trecut de-a lungul carierei.

„Nu ne-am dezbrăcat la piele pentru că ne-am dat seama că dacă avem mai multe haine pe noi, putem să luăm mai mult nămol”, a fost strategia la care au apelat fetele de la Andre.

„Este una dintre cele mai rușinoase experiențe ale nostre din viața nostră. Nu am fost noi, a fost o altă latură disperată a noastră, pentru a câștiga”, au ținut să precizeze Andreea Antonescu și Andreea Bălan.

Hai că Antoneasca poate să ia mult pe piept”, a spus Cortea când le-a văzut pe cele două.

În această ediție, ultima echipă ajunsă la Irina Fodor a trebuit să ia unul din cele 3 cufere. Într-unul din cufere se află simbolul roșu care va trimite o echipă acasă. Primii care au luat un cufăr au fost Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, după ce au ajuns ultimii la Irina. Urmează alte două probe în care concurenții vor lupta să evite cuferele pentru a fi siguri că vor intra la ultimul joc care le poate asigura marele premiu de 30.000 de euro.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”