Andreea Cosma anunţă că DNA a clasat un dosar deschis pe numele ei

Andreea Cosma anunţă că DNA a clasat un dosar deschis pe numele ei

Deputatul PSD Andreea Cosma a anunţat luni că DNA a clasat un dosar deschis pe numele ei şi al tatălui său de către fostul şef al DNA Ploieşti, Lucian Onea.

"E vorba de un dosar început acum câţiva ani de structura DNA Ploieşti, dosar în care am fost audiată în decembrie 2018 la Bucureşti, pentru că dosarele în care eu, tatăl şi fratele meu, în care am rămas cu vreo calitate, au fost mutate la Bucureşti. Astăzi am aflat că am primit clasare (...). Este vorba de nişte terenuri pe care, la un moment dat, când Mircea Negulescu mi-a deschis primul dosar penal la care am luat clasare, mi-a extins urmărirea penală cu privire la aceste terenuri, acuzându-mă de mai multe infracţiuni. Aceste terenuri le-a băgat şi în dosarul în care s-a judecat tatăl meu şi fratele meu şi tot cu aceste terenuri mi-a început şi mie urmărirea penală pentru luare de mită, împreună cu tatăl meu, dosar care a rămas într-un sertar la DNA şi care s-a finalizat acum", a declarat Andreea Cosma, prezentă luni la sediul Parchetului General.

Andreea Cosma a explicat că dosarul respectiv a fost deschis de Lucian Onea.

Pe de altă parte, Andreea Cosma a anunţat că a depus o plângere la Parchetul General în legătură cu modul în care a fost întocmit la DNA Ploieşti rechizitoriul în dosarul în care a fost condamnată în primă instanţă la patru ani închisoare cu executare. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Zvon...

3 De citit! / Este posibil, oare, așa ceva în inima României?

4 Așa o fi?

5 Băăă...