Andreea Cosma, despre Negulescu: Nu am ce să îi spun, că nu e om; mi-a stricat viaţa

Andreea Cosma, despre Negulescu: Nu am ce să îi spun, că nu e om; mi-a stricat viaţa

Deputatul Andreea Cosma spune că nu are ce să discute cu fostul procuror DNA Mircea Negulescu, precizând că a fost ''neplăcut'' să-l vadă pe cel care ''i-a distrus'' viaţa.

Ea s-a aflat joi în apropierea sediului Parchetului General, unde a fost audiat Mircea Negulescu.

Ulterior, Andreea Cosma a declarat presei că s-a emoţionat când l-a văzut pe Negulescu plecând de la audieri.

"Mi-a stricat viaţa. Uite că nu mai pot, tremur! (...) Sunt martorii mei la Parchet (...) să spună cum mi-a stricat cariera, cum au vrut să mă aresteze, cum am pierdut sarcina. M-am emoţionat. (...) Nu am ce să îi spun (n.r. - lui Negulescu), că nu e om, nu pot să vorbesc cu el. Este foarte neplăcut să îl văd. M-am întors cu spatele", a spus Andreea Cosma, după ce procurorul Negulescu a trecut pe lângă ea după ce a fost audiat la Parchetul General.

Întrebată dacă va fi audiată în cursul zilei de joi la Parchet, Andreea Cosma a negat. "Nu, eu am făcut plângere la Parchet, vin martorii", a afirmat ea, precizând că unul dintre martori este şi Răzvan Alexe.

Mircea Negulescu a fost audiat, joi, la Parchetul General, după ce fostul şef ANAF Sorin Blejnar a depus o plângere împotriva lui. AGERPRES/(A - autor: Daniel Alexandru Florea, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 Cifre care par ireale, dar sunt adevărate. Cum o fi să ai peste 2 milioane de euro în 45 de conturi, ca șef de secție la Sf. Pantelimon?