Andreea Esca, moment jenant la socrii săi, în Franța: „Goală, goală, complet goală. Explică-le oamenilor ce caut!“ VIDEO

Andreea Esca, moment jenant la socrii săi, în Franța: „Goală, goală, complet goală. Explică-le oamenilor ce caut!“ VIDEO

Andreea Esca a povestit un moment jenant pe care l-a trăit în Franța, în casa socrilor săi. Prezentatoarea TV a mărturisit că a ajuns cu o valiză goală la părinții soțului său și a fost jenată pentru că nu știa ce să le spună.

De fapt, geamantanul în care avea haine fusese pierdut în aeroport, iar valiza goala o luase din România pentru hainele pe care urma să și le cumpere la Nisa.

Andreea Esca și soțul său, Alexandre Eram FOTO Adevărul

Când mergeam în vacanță vara, în Nisa, la părinții lui Alex, îmi luam o valiză cu tot ce aveam de îmbrăcat și o valiză goală. Goală, goală, complet goală, pe care o umpleam acolo. Luam tot felul de lucruri care nu se găseau aici. Și, uite cum am ajuns, că la aeroport a venit valiza goală și aia plină nu! Și am ajuns acasă și acuma explică-le oamenilor ce caut cu valiza asta goală aici. Că e un obicei românesc, că mergem așa de nebuni cu o valiză goală”, a dezvăluit Andreea Esca, în podcastul Oanei Andoni, scrie ziare.com

Vedeta a povestit cum a ajuns în casa socrilor săi doar cu o valiză goală, din cauza faptului că și-a pierdut un al doilea bagaj, plin cu haine, pe Aeroportul Otopeni. În cele din urmă, valiza cu îmbrăcăminte a fost recuperată, după ce Esca a discutat la telefon cu personalul de la Aeroportul Otopeni.

Ei o desfăcuseră și-mi ziceau: pantofi Stella...Era ceva absolut superb. Sutien Victoria! Și am zis, da, da, ăla e, închideți-l”, a spus Andreea Esca.

Andreea Esca a „dat din casă” câteva detalii despre mariajul cu Alexandre Eram, chiar cu ocazia zilei lui de naștere, pe 27 martie. Celebra prezentatoare de știri i-a făcut o urare mai puțin convențională, însoțită de câteva fotografii tandre.

La mulți ani băiatului care pare că închide ochii (romantic), dar de fapt calculează! Câți oameni au fost la @half_is_free Cluj, cât costă tiparul pentru următorul @alistmagazine, câți metri pătrați de lemn sunt necesari pentru șura de la @oberwood , cât de lungă să fie traversa pentru scările de la birou, câte referințe de ojă @melkiorprofessional sunt suficiente, câte evenimente avem de organizat anul ăsta, câte tablouri sunt de înrămat pentru proiectul următor, câți ani de facultate mai are Aris, câte acte are de verificat pentru Alexia, câți ani o mai ține într-un dans nebuna asta de Andreea…. Berbec Style!, a scris prezentatoarea știrilor Pro TV.

Sunt căsătoriți de 23 de ani, însă flacăra pasiunii dintre Andreea Esca și soțul său francez, Alexandre Eram, arde la fel de tare ca la început. Amândoi sunt oameni de succes. Se bucură de faimă și de afaceri prospere , iar împreună formează o echipă imbatabilă. Au împreună și doi copii cu care mândresc: Alexia Margot, în vârstă de 23 ani și Aris, cu trei ani mai mic decât sora sa.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...