Andreea Marin a dezvăluit că a suferit de depresie. „Am ajuns să mă gândesc chiar și la sinucidere”

Andreea Marin a dezvăluit că a suferit de depresie. „Am ajuns să mă gândesc chiar și la sinucidere”

Andreea Marin s-a destăinuit și a vorbit deschis despre momentul în care a aflat că suferă de depresie și de cel în care a fost în pragul sinuciderii.

Andreea Marin a dezvăluit cum a renăscut ca pasărea Phoenix

Cu o carieră lungă și de succes în televiziune, prezentatoarea mega-producției „Surprize, surprize” a dezvăluit în cadrul emisiunii FRESH by UNICA cum a renăscut ca pasărea Phoenix de fiecare dată când a fost nevoie.

La vârsta de nouă ani, pe când era o copilă, cea care i-a dat viață s-a stins în brațele ei. Acest episod tragic a marcat-o profund pe Andreea Marin și i-a schimbat definitiv cursul vieții.

„Depresia este o boală! În primul rând, e o boală și nu o vină. Și cel care află că are depresie trebuie să înțeleagă asta, el nu e vinovat că are depresie. El este pur și simplu atins de o boală care se poate vindeca. Dar a încerca să te vindeci singur, mai cu seamă dacă ai ajuns într-un stadiu al bolii care te duce spre zone prea întunecate, îți duce mintea, sufletul, îți strici relațiile cu ceilalți, pentru că asta se întâmplă… Ai insomnii care devin pe termen lung și care te dărâmă pur și simplu. Nu mai poți să fii mamă bună, nu mai poți să fii soție bună, nu mai poți să fii colegă bună și așa mai departe. Toate lucrurile acestea nu se pot rezolva de unul singur.” a spus Andreea Marin.

Prezentatoarea TV a descris și moment în care a luat în calcul sinuciderea.

„Nu știu cât de puternic să fii, pentru că mă priviți și vedeți în mine un om destul de puternic și, totuși, am ajuns să mă gândesc chiar și la momentul, cel de neacceptat pentru mine altfel, al sinuciderii. Deci, nu e o joacă! Din moment ce gândurile tale ajung acolo, te gândești că: «Îi scap pe ceilalți de o povară, că am devenit o povară pentru ceilalți și în felul ăsta închei povestea!»”, a povestit ea.

Potrivit ei, acesta a fost momentul în care a conștientizat că suferă de depresie și că trebuie să solicite ajutor.

„Un specialist pe mine m-a ajutat extraordinar! Mi-am revenit cu totul, mi-am continuat viața, am reajuns în echilibru. Da, fie că e psiholog, fie că e psihiatru… Nu înseamnă că dacă mergi la psihiatru ești nebun. Aceste etichete sunt doar niște etichete și n-au decât să le poarte cei care le pun. Dar omul care trece prin depresie este un om care trece prin boală, ca oricare altul, numai că bolile sunt diferite”, a mărturisit ea.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante